Domov arrow O mne arrow Galéria arrow International Student Celebration
International Student Celebration

Studenti sa zabavajuViac-menej neocakavane sme sa s Barborkou ocitli v piatok (22-02-2008) na nejakej International Student Celebration, kde sme akoze oslavovali to, ze sme medzinarodni studenti. Jednalo sa o zaujimavu akciu, ktora sa skladala z akehosi pohostenia, drobnych medzinarodnych jedal, zabavy v podani roznych skupin roznych narodnosti, tomboly a akychsi prejavoch o tom, ako fasa, ze nasa skola ma studentov zo sto krajin sveta.

Zabavu bavili akysi borci, sa mi zda z juznej afriky, co bars fajne na bubnoch plieskali a cinkali kadecim a robili skratka paradny ramuz so saxofotnovym doprovodom. Akasi cernoska do toho este coskaj kvakala do rytmu a to sa mi tiez dost ratalo. Potom prisli na rad cinania, ktori boli sice zaujimavi, no velmi nezosuladeny a nenacviceni. Sranda bola este aj, ze v subore asi siestich cinanok bola jedna celkom necinska beloska. Akysi cinanko spieval do toho, co bolo celkom zaujimave. Prisiel som totiz na to, ze cinstina je velmi vyborny jazyk na spev, kedze ono je to stale len suvisly zvuk ohybany do roznych smerov.

Po kratkej tombole a dvoch prejavoch nasledovala cast, kde sme proste vsetci len tak poskakovali, popricom na platno boli premietane fotky z akejsi predoslej akcie. Na zaver prisli este indovia cosi zatancit a zaspievat a po nich nabehla skupinka styroch chalaniskoch, co krutili break-dance improvizaciu, ale bola to celkom sranda. Skoda ze som vecsinu nemal moznost vidiet, lebo sa okolo nich spravil velmi tesny zhluk ludi, cez ktorych som nemal sancu vidiet, co ti borci stvaraju na dlazke.

Najlepsie na tom vsak bolo, ze sme sa mali moznost, po dlhsej dobe znova stretnut so slovenskymi a ceskymi kamaratmi spoza kopca, tak sme po oslave zasli este na jedno orosene krizom cez ulicu. Aby sme boli este medzinarodnejsi nez ostatne skupiny, tak sme mali medzi sebou este aj Baru, chlapca z Palestiny, nejake dievcata z Protugalska a Litvy. Celkom zabava komunikovat v tokomto zoskupeni.

Jedna velka skoda je, ze vsetky fotky mi vysli akesi rozmazane. Ten SAMSUNG fotak, odkedy sa vratil z opravy, akosi uz nevie zaostrit na nic. A este bonusovo som si tie fotky tak nejak sprosto zmensil, ze su kockate a hranate... Skratka som to dotentil cele.

Oj, a este pod touto linkou najdete GIF animaciu jedneho borca co sa predvadzal na tej party.

Posledná úprava ( Monday, 25 February 2008 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >