Domov arrow Novinky arrow Valentinsky sviatok
Valentinsky sviatok

Zalubena dvojicaVcera bol Valentin a sme s Baskou boli na veceru v takej riti, sa to volalo Pablo's a strasne som myslel, ze ma tam polozi. Som zaplatil v prepocte asi 1000 korun za veceru, no pizza bola taka, ze mrazenu TESCO VALUE pizzu keby si na 15 minut do truby dam, ta lepsia. Baska sa zo svojich rezankoch dobre ze nedogrcala a zmrzlina po jedle bola taka ta vanilkova co v tych vaniach 2 litrovych predavaju za 50 penci v TESCU. Ale asi to bola kvalita z ASDA-y.

Som este vravel, boa, ze si viem zivo predstavit ten kybel: cely biely len takym velkym ciernym napisane ASDA a pod tym takym malym Vanilla Ice Cream. A caj bol paradny tiez, sialka stala asi 90 korun a to sme si dali obaja, ta som das 180 korun potratil na ASDA Black Tea (biela krabica s 500 sackami, na nej napisano velkym ciernym ASDA a pod tym male TEA). Paaaraaadaaaa. Tak som sa potesil, ze aspon v prijemnom prostredi sedime - v rohu takej velkej prazdnej zltej miestnosti, kde tahalo od okien a citil som sa ako v skolskej jedalni.

Preco? Lebo vsade inde plno, plno, plno, draho (LEN valentinske menu, ziadna moznost kupit si cokolvek, a take menu bolo das 1000 korun na osobu), alebo len hnusne (hovorim HNUSNE) miesta na sedenie boli volne.

Nabuduci rok nam radsej nieco chutne doma navarim.Tongue out

Posledná úprava ( Wednesday, 02 October 2013 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >