Domov arrow Novinky arrow Cesko-Slovenska party
Cesko-Slovenska party

V piatok18-Jan-2008 sme si naplanovali stretnutie so Samom a jeho cesko-slovenskymi kumpanmi (Vavro a Vojto). Dohodli sme sa na sedeni u nas v bytiku, co (ktori uz boli ta vedia) je dost male miesto pre skupiny vacsie nez styria ludia. [Fiiiha, teraz ako som to tak napisal, tak som sa zamyslel, ze kto vsetko uz u nas bol: ja, Baska, traja moji rodicia, dvaja baskini bratia, milos, zuzana a tomas, jaro, sasan, tiago, rado, samo, vavro, vojto, rastjo, hanka, marek, otilia so synom, a odpustite mi vsetci ti, tkorym som spachal krivdu a neuviedol do zoznamu.]

Vecer okolo pol deviatej sa nam pred dverami potulovali chuligani s balikom pivka a tak som ich, reku ze som dobra dusa, stiahol dnu, aby sa ohriali. Ohriali sa veru kvalitne, bo zda sa mi ze uz okolo siestej rana bolo, ked sa poberali. Medzicasom sme pomohli ohriat tie pivka, zdusili stredne velke balenie chipsov, chlebicky od basky, olomoucske syrecky (Vojtova zasluha), a cojaviem co este. Stuzeni, vzpruzeni domacou slivovickou (marekova zasluha), co este od leta sa u nas odparovala, vybrali sme sa na januarove kupanie v mori. Brrrr.... taka studena voda.

Boli riadne vlny, tma a, asi najocividnejsie, ziam jak f psinci, tak to netrvalo dlho. Ale po osuseni a znovuobleceni to bol paradny pocit tepla a spokojnosti. Zazitok, ktory si uchovam v pameti. Potom sme este doma pomulatovali pri teplom caji a este dajakej (tentokrat ceskeho puovodu) Jelinkovej slivovici (otcova zasluha), aby nam chlapi nepomrzli na dlhej, hodinovej pesej ceste domov, do Hollingbury. Nezavidel som im. My sme sa pobrali uz okolo siedmej do postele a prespali pol dna.

Veru, bola sranda, bola zabava. Aj sme pokecali, aj sme sa posmiali, aj sme dajake utrzky z filmov popozerali. Mimochodom, odporucam Hot Rod. Kto ma moznost, nech si pozrie. Hlavne zaciatok je dost dobry.

Posledná úprava ( Saturday, 16 February 2008 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >