Domov arrow Novinky arrow Houpy-hou (narocny tyzden)
Houpy-hou (narocny tyzden)

Tento tyzden sa mi zda byt nekonecny, kedze stale sa daco na mna chysta. Uz ked som si v utorok vecer myslel, ze mam po interview a slavnostnej ceremonii prevzatia stipendia uz konecne pokoj, tak som zistil, ze este toto, este tamto a dnes (piatok) som este letel do Falmeru za pracickou, ktoru som mal za 4 hodinky z krku a zarobene 50 libry vo vrecusku. To sa mi tak velmi paci. Najkrajsie su penaze na ruku, lebo mi z toho ziadni zloduchovia dane nekradnu Laughing

Vela vela som popleskal na strankach AimHigherSussex, kedze tam zacali mat, po par mesiacoch bez poriadneho zasahu profesionala, poriadny bordel. Taki boli stastni, ze mi to slo tak od ruky, az mi je luto, ze som taky sprosty, ze som sa netvaril trosku neschopnejsie. Mohol som si nejaku pracicku odlozit aj na buduce. Bol by som si zarobil za tu istu zalezitost 2x tolko. A aj lutujem, ze som vobec pytal tak malo, lebo vidim, ze teraz to co som mohol pytat ja sam, si osvoji ta mila pani, s ktorou tie stranky robim. Cele je to tu strasne poprepletane, kedze je to taka viac-menej skolska zalezitost a v tom sa peniaze stracaju velmi jednoducho.

Kazdopadne, taky prijemny polden som uz davno nemal, troska na pocitaci a pekne zarobeno, teraz sa mozem tesit z toho, ze takmer mesiac sa z toho mozem vystravovat. Zacinam si zvykat, ze ma tesia aj veci ako peniaze na platenie uctu za vodu, za elektrinu, za byt, za praacovnu, eeh...

Oh, a nedokoncil som myslienku, ze tento tyzden je akoby nekonecny, kedze dnes vecer este mozno na party pojdeme a potom v pondelok mam na plane este jedno interview a po nom este akusi prezentaciu akejsi spolocnosti. Som zvedavy. Som velmi zvedavy ako sa to vsetko napokon vykluje.

Tolko by uz bolo hadam aj dost - pisania monologov. Ajtak to citaju mozno dvaja ludia. Hehe, ale nevadi mi. Aspon si to tu pozapisujem ako do zapisnicku.

Posledná úprava ( Friday, 09 November 2007 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >