Domov arrow O mne arrow Galéria arrow Výber tvorby
Z mojej tvorby
Hodnotenie čitateľov: / 4
SlabéVynikajúce 

Kedysi dávno možno dávalo zmysel si robiť vlastnú galériu na vlastných stránkach, no odvtedy sa Web zlepšil a sú dostupné rôzne krásne fotogalérie, kam si človek nahrá čo chce. Dole sú fotky, ktoré som fotil asi ako 20 ročný. Poslednou dobou nahrávam fotky skôr na svoj Flickr účet alebo 500px účet. Navštívte môj profil a prezrite si, čo a ako fotím. Mám Nikon D5200 a k nemu klasický (pomalý) 18-200mm objektív, a aj rýchly (f1.8) 35mm prime.


Dal som si tu namahu a jedneho dna som sa poprehrnal fotkami, ktore mi strasili na pocitaci. Vybral som okolo 70 z nich, o ktore by som sa chcel podelit v tejto galerii - vyber z mojej tvorby.

Rozdelil som ich do kategorii:

ImageBrighton večer

Kedze Brighton je cez den viac-menej len sivo-cervena betonovo-tehlova dzungla, najviac sa mi paci za sumraku a v noci.

ImageBudovy

Zabery roznych zaujimavych ci slavnych budov. Asi najcastejsie fotografujem kostol svateho Jana Krstitela na rohu nasej ulice - z roznych uhlov vyzera vzdy inac, akoby to ani nebol stale ten isty kostol.

ImageKrajinky

Priroda je moja oblubena tema a uznam, ze mozno som nevybral zrovna tie naj-naj-naj krajsie fotky, no mam ich tak vela, ze bolo tazke sa rozhodnut.

ImageKvety

Kvietky :)

ImageMasterPeter

Ja zachyteny pri roznych prilezitostiach.

ImageObjekty

Rozne objekty odfotene prevazne z detailu.

ImageZátišia

Kategoria ktora vznikla len preto, ze tieto fotky som nemal velmi kde inde zaradit.

ImageZvieratá

Rozne pohlady na zvieratka. Moj najoblubenejsi je somarik, ktory prestrcil svoju fuzatu tlamu cez zabradlie pre trosku slamy.

Posledná úprava ( Tuesday, 12 November 2013 )