Domov arrow Novinky arrow Kúpil som si parádnu knihu
Kúpil som si parádnu knihu

KnihaNo to tak už niekoho zaujíma, že? Ale ja sa nedám odradiť a napíšem o tom aspoň pár riadkov, keďže tá kniha má úplne nadchla a som s ňou veľmi spokojný. Na odporúčanie môjho otca som sa na internete popozeral po kópii, v originálnom americkom znení, klasickej Mario Puzo-vskej knihy Fools Die (Blazni zomierajú). Puzo je autorom knihy aj scenára k rovnomennému filmu - The Godfather (Krstný otec).

Za neuveriteľne smiešnu cenu 14p (7,- Sk) som si kúpil použitý exemplár v tvrdom viazaní, čo je ako bonus grátis. Nielenže tá kniha stojí za viac, tým že je v tvrdom viazaní je o to kvalitnejšia a očakával by som aj vyššiu cenu. No za 7 korún, čo by som viac chcel? Prišla o dva dni poštou (za ktorú som zaplatil £2.70, ta čert to ber) a na moje veľké prekvapenie bola takmer nedotknutá, ako nová, úplne krásna a bezchybná.

Začal som sa s ňou zoznamovať v sobotu a v pondelok som už mal prvých 110 strán za sebou a to ani neviem ako som zhltol. Stala sa mi dokonca zvláštna vec - po zobudení som si nezapol počítač. Čo je ešte zarážajúcejšie - keď sa o tretej popoludní vrátila Baška z práce, ja som sa pristihol ležiac na posteli, kniha pred sebou a uvedomil som si, že za celý deň som nezapol počítač. Kôli knihe. To už je sila.

Verte tomu, Fools Die je kniha ktorú sa oplatí si zohnať a prečítať, lebo je písaná veľmi ľahkým a plynulým štýlom, obsahuje zaujímavé myšlienky a postrehy, mnohokrát vynikajúco trefne vtipné (úryvok). Takže nezabudnite: Mario Puzo a kniha Blázni zomierajú. Zohnať a prečítať.Cool

Posledná úprava ( Monday, 22 October 2007 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >