Domov arrow Novinky arrow Brighton&Hove Výlety arrow Brighton a Hove - Výlety v okolí
Brighton a Hove - Výlety v okolí

brighton and hove thumbnailVitajte v Brighton&Hove! Ako sa tak Brighton aj Hove rozrastali, narazili na seba v okolí Norfolk Square. Brighton od Hove-u oddeľuje už len uzučká ulička symbolicky nazvaná Boundary Passage (ktorú nenájdete vyznačenú ani na Google mape. Tu by malo byť vidno ceduľku na zábere z Google Street View: http://goo.gl/maps/9hWL).

Či už bývate v Brightone či v Hove, ak sa tu zdržíte nejakú dobu, bola by chyba nepobehať trošku aj blízke okolie. (V každom prípade, ak ste z nášho mesta, pridajte sa do našej spoločnej skupiny na facebooku - Česko-Slovenská komunita - Brighton & Hove.)

Mapka

Vyberte si lokáciu na mapke a kliknite na ňu. V zobrazenej bubline bude odkaz k článkom o výletoch v zvolenej oblasti. Miesta označené červenou ikonkou sú tiež skvelý nápad na výlet, no zatiaľ som ešte nezostavil článok s krátkym popisom.


View Výlety v okolí Brighton&Hove in a larger map

Tu je zoznam odporúčaných výletov v okolí Brighton and Hove:

Dlhšie trasy

Ďalší zoznam na tejto stránke venujem výletom dlhším; to znamená: budete potrebovať si zakúpiť lístok na vlak alebo sadnúť na diaľkový autobus či coastliner. Všetky výlety sú zvládnuteľné za jeden deň, hoci budete si možno musieť ráno trošku privstať.

Miesta

Odporúčam navštíviť tieto miesta v okolí. Na niektoré sa budete vedieť hravo dostať aj vlakom či autobusom, no na niektoré budete musieť zájsť autom.

Cyklistické túry

Okolie Brightonu je vynikajúce pre cyklistov - je tu množstvo značených aj neznačených chodníkov a cyklistických trás. Nižšie nájdete zoznam okruhov, ktoré vám vrelo odporúčam.

Ak ste zakotvili, na akokoľvek dlho, v našom nádhernom Brightone či Hove, pridajte sa k nám do skupiny na facebooku - Česko-Slovenská komunita - Brighton & Hove

Posledná úprava ( Thursday, 03 April 2014 )
 
< Predchádzajúca