Domov arrow Novinky arrow Rôzne arrow Web Browsers - Webové prehliadače
Web Browsers - Webové prehliadače
Hodnotenie čitateľov: / 6
SlabéVynikajúce 
browsersNaďabil som na zaujímavý obrázok, v ktorom sa jednotlivé populárne webové prehlidače prirovnávajú k ženám, a ku každej z týchto žien je aj krátky vtipný text. Tento text som si dal námahu preložiť do slovenčiny.
firefox
Miss Firefox
Firefox - Dievča, ktoré bolo zamlada krásne, no časom pribrala na váhe, stala sa bucľatou a nudnou. Tento proces sa však dial tak pomaly, že si takmer nikto nevšimol až donedávna a teraz si každý pri pohľade na ňu pomyslí, "do tejto som bol kedysi tak zamilovaný?"

Opera
Miss Opera
Opera - to utiahnuté tiché dievča, čo sedí vždy v zadnej lavici. Jasné, má veľa úžasných vlastností, no koho to zaujíma?

Internet Explorer
Miss IE
IE - nevrlé a nepohľadné dievča zo strednej školy, z ktorej sa stala sexy samica v pokročilom veku. Keby nebola Bill-ova, pravdepodobne by si ju opáčil.

Chrome
Miss Chrome
Chrome - je tvojho najlepšieho kamoša otravná mladšia sestra, ktorú si nevidel osem rokov a teraz je z nej okúzľujúca osemnástka, milá a inteligentná prváčka na výške.

Safari
Miss Safari
Safari - je tvojej sestry všadeprítomná otravná vegánska kamarátka. Má síce dobré úmysly, no nikto ju nedokáže tolerovať príliš dlho.

A ešte jeden dobrý na záver

browsers
What the fuck's wrong with IE?
Následky nesprávneho renderovania CSS 3.

Posledná úprava ( Friday, 21 October 2011 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >