Domov arrow Novinky arrow Chystám sa nazad do Java land-u
Chystám sa nazad do Java land-u
java tmS veľmi zmiešanými pocitmi sa navraciam naspäť k Jave, keďže už pol roka sa šprtkám v C# a .NET vo firme v rámci záuky, no žiaden projekt sa ne nečrtal na obzore, v ktorom by som mohol moje novonadobudnuté vedomosti uplatniť.

Veľmi by som sa chcel už po toľkej dobe šprtkania sa v knižkách zahryznúť do nejakého poriadneho projektu a užiť si tú jazdu. Popravde, už osem mesiacov som vo firme, no stále som viac-menej na žiadnom poriadnom projekte nepracoval. Teraz sa naskytla vynikajúca príležitosť, no projekt sa, ako napotvoru, celý točí okolo Javy.

Jedná sa o veľkú vec, celá firma je na nohách, všetci sa sťahujú, ľudia čo celé roky okupovali spokojne nejaký kútik sa presúvajú, aj ja, čo som sa nedávno veľmi pohodlne usalašil v mojom rožku pri okne, som sa dnes musel presunúť. Aj to len dočasne, potom ma nielen presadia, ale aj okolnosti sa zhoršia:

Tie milé prepážky čo oddežujú jednotlivé naše kútiky v rámci nášho open-planned office-u, že si len na hlavy vidíme, tak aj tie nám odstránia a budeme vidieť jeden na druhého ako si kto škrabká... rôzne partie.

opica v klietke
Takáto prevratná zmena vo výhľade nás v práci čaká

No a teraz sa šprtám v knihách zase. Tentokrát Java veci. Začal som knihami a tutoriálmi o Spring 2.5.x frameworku a jeho IOC a AOP schopnosťami a MVC súčasťou. Je to celé veľká sranda...

Myslím si, že môžem spomenúť pre akú spoločnosť tento projekt bude: The Mileage Company

Posledná úprava ( Saturday, 19 February 2011 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >