Domov arrow Novinky arrow Rôzne arrow Windows Phone 7 application
Windows Phone 7 application
thumbnail of the NStreetShopper WP7 app

Posledne dva-tri tyzdne som pracoval na deme m-commerce aplikacie pre Windows Phone 7.

Potom som to demo nafilmoval a z cirej radosti (a trosku aj z nudy v praci) som si to video zavasil na tuto stranku. Videjko ma len asi dve minutky, tak nevahajte nazriet na moj posledny vytvor :-)

Kratka video ukazka WP7 aplikacie NStreetShopper.

Tvorba aplikacie pre Windows Phone 7 bola zabavna kedze som mohol vyuzit moje novo nadobudnute znalosti programovacieho jazyka C#, .NET platformy a WPF (ohladne WPF, musel som trosku otocit si hlavu okolo niektorych obmedzeni a odlisnosti kedze na WP7 bezi len Silverlight, aj to verzia 3 a nie horuca styrka). Je to lahsie nez sa mi na prvy pohlad zdalo, no podotknem ze aplikacia je len demo, demo, a nic viac nez demo => co znamena na niektore knofliky je neslobodno klikat.

Snazil som sa vyuzivat MVVM pattern, s ktorym sa este stale len zblizujem a tak nejak cele dokopy, to vyzadovalo riadny zaber, kedze (pre mna) novych technologii a pristupov a metodik sa do malej aplikacie zapojilo viac nez dost. Ale bola to jazda na ktoru asi nezabudnem, a vsetci v praci okolo mna boli dost prekvapeny ako som to cele zmakol za slabych 8-10 dni (dva dni som bludil v okoli Microsoft Expression Blend-u kde som sa snazil robit akysi graficky dizajn jednolivych komponentov)

snapshot of the NStreetShopper WP7 app

Posledná úprava ( Thursday, 04 November 2010 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >