Domov arrow Novinky arrow Škola a práca pre školu
Škola a práca pre školu
University of Brighton - Computer SuiteTak tak, Posledne tri tyzdne som zarezaval v skole a kade tade, kedze sa krasne leto skoncilo a tohorocny kolotoc neprijemnych povinnosti zacal. Zacalo sa to vsetko kratkym a nie moc podarenym interview v skole, ze ci by som nemohol robit teaching assistant-a pre nejake tie moduly ako Uvod do Programovania, Uvod do Databaz, Uvod do Web Design-u, no a hoci som s Web dizajnom nie velmi kamarat, napokon mi bola urobena ponuka vypomahat ucitelom s vyucbou prave tohto modulu. S tym som mal zacat az po prvom intenzivnom tyzdni v skole, cize od tyzdna cislo dva.

Nasledoval pre mna teda ten intenzivny tyzden vyucby, od pondelka do piatku od 9. rana do 5. poobedia, na konci coho sme v piatok robili uzasnu kratku prezentacu ktoru sme si mali pripravit. Precital som triede niekolko tych snimkov v powerpointe, co som sklepal v noci a pochvalili ma za uzasny ocny kontakt s premietacim platnom :) Nebolo znamkovane tak som nemal co riesit, s usmevom som prijal kritiku a tesil sa na vikend, ze si po celej nekonecnej trme-vrme oddychnem.

Sli sme potom v nedelu na vylet s Milosom, zmokli sme, prefukalo nas, super bolo ale napokon ma to zdravotne zlozilo. Ondrik s dacim chodil uz par dni a ani neviem ako sme odolavali nakazeniu. Uz si ani nepametam ci to potom odo mna chytila Baska, ci ja od nej, ale viac-menej v priebehu par dni sme boli vsetci traja chorlavi.

V utorok poobede som mal pomahat pri prvej hodine Introduction to Website Design a tak som siel, hoci ma bolelo cele hrdlo, a postaval som hodinu v klase a cakal na koniec hodiny. Na dalsi den rano som bol na dalsich troch hodinach. Snazivo som pomahal nesnazivym studentom a bolo to celkom vycerpavajuce takto tri hodiny ist od cloveka k cloveku a cosi sa snazit im vysvetlit.

Na dalsi den som konecne mohol doma odkvecnut, poriadne nachladenie prelezat, oddychnut, no stale do toho sli povinnosti spojene s hladanim noveho bytu, kedze by sme sa radi prestahovali cim skor z tohto podzemia. Momentalne sa crta cosi tak neuveritelne uzasne, az sa mi stale nechce verit. Drzte palce vsetci.

Ked uz sme sa trosku z choroty vyhrabali, zacali sme riadnejsie hladat ten byt, boli sme zatial pozriet na 6 ci 7 bytov a je to hroza, jedna vecsia nez druha, ale tak toto co mame teraz vo vyhlade sa nam obom javi ako zazrak. Budem referovat priebezne.

Posledná úprava ( Thursday, 22 October 2009 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >