Domov arrow O mne arrow Galéria arrow Cestovanie po UK (Scotland, England)
Cestovanie po UK (Scotland, England)
Stirling CastleTak napokon sa mi to predsalen podarilo: dostal som sa do auta s tatikom na jednu z jeho obchodnych ciest po UK. Uz cele roky takto chodieva niekolkokrat do roka, no ja mam stale bud pracu alebo skolu, co mi prekaza v tom, aby som sa zviezol a zoznamil trosku s touto vybajenou krajinou v ktorej zijem uz tri a pol roka.

Kedze som si po nekonecnych nakupoch oblecenia v USA vytvoril aj celkom slusnu imunitu voci tejto nemilej aktivite, neprekazali mi ani pol-az-celodenne zastavky vo velkoskladoch a showroomoch. Dokonca v niektorych pripadoch by som povedal, ze sa z nakupovania stal aj celkom prijemny zazitok, ako napriklad v Trespass-e v Glasgowe, kde sme si dali spolocny lahky obedik a po praci sme zakotvili este na pizzu v centre mesta.

Navstivili sme Glasgow (ozaj nezaujimave priemyselne pristavne mesto), Loch Lomond (najvecsie sladkovodne jazero v UK), Balloch (mestecko pri Loch Lomond, kde sa na kopci tyci stary hrad v nepeknom stave), Stirling (aj velmi navstevovany a historicky dolezity Stirling Castle), Edinburgh (PREKRASNY, bez vyhrad, naozaj nadherne mesto, v porovnani s Glasgowom, celkom z ineho sveta), Liverpool (prekrasne mesto, svetove mesto kultury r.2009. Domov slavnej skupiny Beatles a Johna Lennona). Pomedzi to sme urobili niekolko takmer celodennych zastavok v nakupnych centrach a velkoskladoch v Chestri, Manchestri a vo vychodnom Londyne.

Uz len na zaver spomeniem ze cestou do UK sme prechadzali cez Warsawu, v ktorej sa konala tohorocna jesenna Off-price show, na ktoru chodievame vecsinou do Londyna (zatial som bol na dvoch rocnikoch). Warsawa ako mesto na mna velmi nezaposobila, cely prejazd cez Polsko bol strasidelny a az na celkom prijemnu veceru v restike za cerpacou stanicou, Polsko stalo za nic. Na tento rok ho uz mam dost, dufam ze sa tam najblizsi aspon rok neukazem :)

Linka: (==DOWNLOAD==) Stiahnite si všetky obrázky z tohto článku

Linka: (==DOWNLOAD==) Stiahnite si všetky obrázky z tohto článku

Posledná úprava ( Tuesday, 26 January 2010 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >