Domov arrow Novinky arrow USA 2009 - vylet arrow USA 2009 - den 18
USA 2009 - den 18
Je 13. septembra 2009 a prave sa nachadzam pri gate M11 v medzinarodnom terminali 5 letiska O'Hare v Chicagu. No ved kde inde, ze? Uz odlietame. Kratko bolo, no zivot sa deje dalej a stale je toho este vela vela vela predo mnou na plane, este niekolko mesiacov to bude rusne a potom este rusnejsie. Neda sa mi na to nemysliet, a taketo myslienky ma znervoznuju. So nostalgiou spominam na casy nie tak davne, ked som pobehoval po vyletoch a objavoval nove zakutia tohto velkeho sveta.

Ale vsetko dobre sa musi raz skoncit. Ako sa este hovori, koniec dobry – vsetko dobre. A koniec nasho pobytu v USA je vyborny, tak ako i cely pobyt. Vsetkym co sa nas ujali by som sa chcel velmi pekne podakovat za vsetko co pre nas urobili, za ich pohostinnost, za ich privetivost, ochotu a pomoc so vsetkym co bolo treba. Budem mat na vsetkych pekne spomienky a dufam, ze sa este v blizkej buducnosti uvidime.

Amerika je prekrasna krajina, plna prijemnych a priatelskych ludi, velkych silnych vozov a sirokych dialnic. Je tu vsetko co cloveku treba, aj zabava aj priroda aj mesta aj vidiek aj lesy a hory aj puste, v zime tu clovek najde aj sneh, aj sa da v zime okupat v Karibiku. Velmi sa mi tu paci a dufam, ze preskumam este aj zvysne zakutia tejto zeme.

 
< Predchádzajúca