Domov arrow Novinky arrow USA 2009 - vylet arrow USA 2009 - den 11
USA 2009 - den 11
Je 6. septembra 2009 a prave sa nachadzam v aute pred motelom, este stale na Floride, mesto Pensacola. Dopisal som prave dennik z vcerajsieho dna, dal ho na svoju stranku a teraz len co dopisem toto, pojdem sa hore na izbu osprchovat a spat. A preco sedim v aute? Lebo moj europsky pocitac tuto v Amerike nemam ako inac napojit na elektrinu ako cez transformator v aute. Kupili sme sice adapter na US zasuvky, ale prezil len dva dni a uz sme ho zabudli na izbe v hoteli v Tallahassee.

Dnes sa toho neudialo vela. Presunuli sme sa asi 200 kilometrov zapadne popri pobrezi z Panama City, cez Panama City Beach, do Pensacoly s troma zastavkami. Najprv Walmart, kde sme vyborne nakupili, potom Panama City Beach, kde sme sa skvele okupali a oddychli si, potom v nakupnom centre priamo za plazami, kde som posedel na lavicke vonku, kedze dnu v obchodoch neuveritelne mrazili vzduch na, podla mojho odhadu, 17 stupnov. Hroza.

Docital som konecne tych poslednych desat stran z knizky, ktoru som si myslel, ze stihnem precitat este pred odletom do USA. Hura! Na blsom trhu v Tallahassee som si uz den predtym zakupil dalsiu knizku, ktoru teraz mozem zacat luskat. Pred prijazdom do Pensacoly sme sa zastavili este na sekundu v Burger King-u a dali si double cheesburger, lebo tu teraz bezi taka akcia, ze to je za dolar, no tak kto by odolal?

Inac den straveny prijemne, oddychovo, plazovo, slnko bolo sice pod mrakom vecsinu dna, ale to nam len vyhovovalo, lebo po vcerajsom ostrom slnku ma boli kazda cast koze, na ktoru mi zasvieti slnko. Teraz mozem ist uz spokojny spat. Na zajtra plany este nie su, ved to sa vsetko este len uvidi. Dobru noc.

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >