Domov arrow Novinky arrow Lezenie na Tomasovskom Vyhlade
Lezenie na Tomasovskom Vyhlade
Lezenie pod tomasakomPo mnoho rokoch som si to znovu raz skusil: napchal som sa do lezeckej sedacky, pripevnil sa kvalitne na lano aby nedoslo k strate na mojom zivote, a skusil si vyliest stenu 5+ pod Tomasovskym vyhladom v Slovenskom raji.

Dopadlo to - vo vseobecnosti - dobre: zivy som a nic mi nechyba. Ale smola velka, ze som sa prilis vysoko nevyskriabal, kedze (zvalim vinu) som nemal obute lezecky ale len tenisky, ktorym sa v stene nedalo prilis verit.

Avsak prv nez sme sa vrhli na stenu, Baska a ja sme si vysli hore na Tomasak pokochat sa pohladom na Slovensky raj. Tomasovsky vyhlad je moja oblubena lokalita, kedze odmala oblubujem vysky a kde mozem sa rad stveram k najvyssiemu bodu. (Okrem Spinnaker Tower v Portsmouth-e, pri ktorej som uz trikrat stal ale este ani raz si nedal tu namahu sa na nu vyviezt, co si velmi vycitam, ale vsetko sa napravi casom.) Zarazajuce vsak pre mna bolo, ze Baska - akoze je Tatranka a velka turistka - na Tomasaku este nikdy predtym nebola. Tak sme chybu napravili a som rad, ze sa jej vyhlad pacil a ze bola s vyletom spokojna :)

Posledná úprava ( Saturday, 15 August 2009 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >