Domov arrow Novinky arrow Co sa poslednou dobou udialo a co sa chysta
Co sa poslednou dobou udialo a co sa chysta
Stolna BartolomejZanedbal som svoje stranky, musim uznat, poslednou dobou tu ledva daco pribudlo. Ale vsetko to tu zhrniem: Po uspesnom zvladnuti skusok sme sa s Baskou dopravili na Slovensko - uzit si letnych prazdnin. Zasli sme na dovolenku do Grecka, kde bolo maximalne vyborne, boli sme tam dva tyzdne a fotky najdete tu.

Po peknej dovolenke v Grecku sme si dali s Baskou od seba na par dni oddych. No bolo to tazke vydrzat jeden bez druheho, tak sme si naplanovali par peknych dni v okoli Bardejova a taktiez vyletik do Krakowa. Potom sme si porobili niekolko peknych vyletov po Tatrach a medzicasom som siel s Gugasom na turu spojenu so stanovackou do Slovenskeho Raja.

Potom som sa zastavil este na par dni v Kosiciach, kde sme s tatom cosi ohldne web stranok poriesili a bol som aj poprvykrat darovat krv (z coho sa vyklul vesely a prijemny zazitok; a kedze je to dobry cin, tak sa ho chystam este niekolkokrat zopakovat).

Byt v Poprade sme uz predali, tak je prezatial zo mna bezdomovec, kedze vlastne nemam ziadnu adresu trvaleho bydliska. Posledne skryne som z bytu vystahoval prave dnes, piatok 31.7.2009, a nalozil ich do Vivara.


V nedelu vecer, respektive v pondelok rano, ich zaveziem do Bardejova a Vivaro vratim do Kosic. Ak vsetko pojde podla planu, tak si poziciam Fiat a porobime si zopar peknych vyletov, napriklad padol tu navrh ist si kuknut kastiel Antol a Banska Stiavnica, kde by som velmi rad navstivil uholnu banu. Vsetko podla planu vyslo a tu je o tom clanocek.

Na dalsi vikend sa chysta Katkina oslava narodenin, uz stvrtych!, kde nemozeme chybat. Uz sa tesim, mozno pride aj kuzelnik. Kto ho vie? (ziaden kuzelnik neprisiel, ale bolo super ajtak)

Jeden vecsi plan mame s tatom tiez uz rozvrhnuty, a to cesta do USA. Konkretne sa chystame navstivit mesto Chicago a pobehat aj okolie, mozno nakuknut do Kanady. Letenky si uz kupene, pasy biometricke mame, povolenie na vstup do krajiny je vybavene, vsetko by malo ist ako po masle a 27.8. odlietame z Viedne, kam sa 13.9. aj nasledovne vratime.

Potom uz len cesta nazad do Anglicka, kde by sme mali este obehnut autom Anglicko a Skotsko, ale len velmi okrajovo a povrchne, Manchester, Edinburg, etc. A potom sa mi zacne stary znamy zabehany zivot v Brightone - skola a mozno aj praca, ak sa zadari vsetko ako sa ma. No co dodat, len aby sme to vsetko v zdravi absolvovali, plany su velkolepe!

Posledná úprava ( Saturday, 15 August 2009 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >