Domov arrow Novinky arrow Nakupy v Portsmouth-e
Nakupy v Portsmouth-e
The Spinnaker TowerTa boli sme na nakupoch v Portsmouth-e znova :) Po uz ani neviem kolkych mesiacoch sme zasvitali do Portsmouthu znova na nakupy oblecenia pre tatov najnovsi vymysel D&F Fashion. Nakupne centrum v Gunwharf Quays je jedno z najlepsich outletovych centier v Anglicku. Nachadza sa v bezprostrednej blizkosti znamej Spinnaker Tower, ktoru vidno uz z dialky pri vjazde do mesta Portsmouth.

Niektori uz poznaju - ja zvyknem sudit kvalitu restauracie/baru/obchodneho domu/nakupneho centra podla kvality poskytnutych socialnych zariadeni (inymi slovami, kde sa clovek nemoze slusne vy..., tak asi aj zvysok sluzieb stoji za prd). A zachodmi v nakupnom centre Gunwharf Quays som bol od prveho momentu ocareny. Po ich pouziti si clovek umyje ruky ozaj vonavym mydlom, potom si ich efektivne osusi, nakremuje, nazaver si trebars este vyplachne usta dentalnou vodou, alebo zvoli likoricove cukriky z automatu, a komu sa chce, prelesti si trebars aj topanky. Vsetko zadara. Fascinujuce!

Niekolkohodinove nakupovanie sa v takychto podmienkach stava zabavou a tak sme nakupili prekrasne veci za vyborne ceny, aby aj predajca aj zakaznik mohli byt spokojni.

Posledná úprava ( Sunday, 16 November 2008 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >