Domov arrow O mne arrow Galéria arrow Na návšteve u majstra Mira
Na návšteve u majstra Mira

Čapované pivkoV stredu (15.8.07) sme sa vybrali na návštevu do Sandhurst-u, kde sa usadil Mirov brat Majo so svojou priateľkou Silviou, a kde sa cey letné prázdniny zdržiaval aj Miro. Zahrali sme si minigolf v Hastings-e, zašli na záhradku poopekať hamburgre, dali pifko, pokecali, zahrali poker, skrátka pohodička.

Po dlhej noci a krátkom, tvrdom spánku, sme sa naraňajkovali v krásne presvetlenej jedálenskej časti obývačky: kroasanty s nutellou, čokoládové buchtičky, čajík, no a na záver malá sladká kávička na teraske za domom.

Pobrali sme sa do vedľajšej dediny - Hawkhurst, kde sme navštívili Mirovho brata Maja v práci. Pracuje v miestnom kine, obsluhuje premietaciu techniku, no a tak sme sa nechali ohúriť krásou obrovskej hučiacej mašiny - premietačky digitálneho obrazu. Potom sme zašli dopozerať posledných 5 minút zo Shreka trojky, podali si ruky na rozlúčku a pobrali sa, už len s Mirom, do krčmy kde pracuje.

Dali sme si po pivku, poprezerali okolie a podzemie podniku, užili si príjemnej atmosféry poloprázdneho baru a už aj bolo po návšteve, trebalo sa zberať do Hastings-u, aby šéfe stihol návrat nazad priamo do služby.

Linka: Stiahnite si všetky obrázky z tohto článku vo väčšom formáte

Linka: Stiahnite si všetky obrázky z tohto článku vo väčšom formáte

Posledná úprava ( Saturday, 25 August 2007 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >