Domov arrow O mne arrow Galéria arrow Ada a Miska na navsteve
Ada a Miska na navsteve
Ada a Miska zakuklene na zemiPocas mojho prveho tyzdna v praci u RDF Group, necely tyzden po nasom stastlivom navrate z mesacnej dovolenky na Slovensku, sme obdrzali vzacnu navstevu. Ada Stefancikova a Miska Kalova sa zastavili u nas na niekolko dni, kedze sa tak stalo, ze boli na okruznej poznavacej ceste po Anglicku.

Prifucali v jeden stvrtok okolo obeda a zdrzali sa do pondelku vecera. Cez vikend sme zasli na Devil's Dyke, co je taka priekopka za mestom, kam rekreantov zavezie za maly priplatok double-decker-kabriolet. Normalna cervena masina aka premava po meste, no bez hornej strechy, takze na hornom poschodi je paradne veterno a zima.

Spravili sme si pekny okruh po klasickej anglickej krajine a najlepsie zo vsetkeho, teda aspon pre mna, bolo jak sme nadabili na stary zhrdzaveny traktor, do ktoreho sme sa na striedacku s Baskou posadili. Ja som skusal aj nastartovat, ale ked som otocil klucikom trosku, a rozsvietili sa kontrolky (na moje nesmierne prekvapenie), tak ma to preslo, lebo som nechcel vyvolat zbytocny rozruch, nedajboze dojst k ujme na zdravi ci na majetku :)

Linka: (==DOWNLOAD==) Stiahnite si všetky obrázky z tohto článku vo väčšom formáte

Linka: (==DOWNLOAD==) Stiahnite si všetky obrázky z tohto článku vo väčšom formáte

Posledná úprava ( Thursday, 13 November 2008 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >