Domov arrow O mne arrow Galéria arrow Slovensko 2008 (cast 1.)
Slovensko 2008 (cast 1.)
Rodinne stretnutieV skole sme sa morili niekolko poslednych tyzdnov, kym sme vsetky skusky neuzavreli (a ja uz viem ze uspesne) a potom sme pochodili este niekolko partajok a palili domov na cely jeden mesiac. Hned na druhy den po prichode sme sa s Baskou vybrali do Kosic, lebo sme uz vopred mali s tatom dohodnute, ze si poziciame auto, pocas jeho nepritomnosti (kedze bol v Turecku na dovolenke). S autom sme sa pobrali stretnut s mamou a Ferkom u babky na zeleznikoch. Tam sme stretli casom este aj Emila a pofotili sme sa vsetci spolu. Odtial sme sa podeli na cintorin, pozriet sa na miesto kde je ulozena urna s dedkovym popolom a zapalit sviecku. Potom sme opustili kosice a vydali sa na cestu do Popradu, kedze este bolo krasne horuce pocasie (asi posledny den tepleho pocasia, ktory sme stihli na Slovensku zazit) a mali sme v plane tuto skutocnost vyuzit. Zastavili sme sa na Sivej Brade (salas nedaleko Spisskej Kapituly) na kapustnicu a halusky a potom sme zbehli este kuknut na tu Kapitulu, kde uz sa chystala riadna lejavica, tak sme naskakali do auta a cez burku sa prepravili do Popradu.

Auto sme v dalsich dnoch vyuzili na navstivenie hradu Krasna Huorka, krasnohorskeho mauzolea, kastiela Betliar a Dediniek (malebna dedinka pri Palcmanskej Masi). Dedinky sa mi velmi zapacili a tak sme tam o par dni neskor znova zasli na vyletik. No to pocasie nam akosi neprialo. Az poobede sa trosku umudrilo a videli sme aj slnecne luce.

Okrem vsetkeho ineho sme na Slovensku stihli este is spravit turu na Jamske pleso, kedze sme nemohli podniknut nic namahavejsie. Mne sa totiz nejak podarilo ochoriet, a to akurat den predtym ako sme mali s Gugasom naplanovanu stanovu turu cez Slovensky raj na Dedinky a nazad.

Linka: (==DOWNLOAD==) Stiahnite si všetky obrázky z tohto článku vo väčšom formáte

Linka: (==DOWNLOAD==) Stiahnite si všetky obrázky z tohto článku vo väčšom formáte

Posledná úprava ( Wednesday, 30 July 2008 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >