Domov arrow Novinky arrow Baška má novú prácu 2
Baška má novú prácu 2
Coffee RepublicA mame to tu znovu - Baska si nasla novu pracu. Rovnaka novinka sa uz na tychto strankach ukazala pred akousi dobou, no vtedy to ostalo nerozhodne a napokon sa teda rozhodlo, ze to nie je ono. Nepreslo vsak vela casu a na Basku sa usmialo stastie, ked nahodne odovzdala svoje CV v kaviarni Coffee Republic na rohu George Street (nase mestske centrum - v Hove), okolo ktorej chodime takmer kazdodenne uz dva roky, ked ideme na nakupy do Tesca.

A ono jej to akosi vyslo. Jedneho vecera sa jej ozvala neznama slovenka Katka, ktora tomu tam veli a po kraktom kvakani sa dohodli na dlhsom kvakani priamo v kaviarni, odkial to pokracovalo k skusobnemu dnu prace, po ktorom nasledovalo este nejake kvakanie a uz sa veci maju tak, ze by ste Barborku v Cosmopolitan Hoteli zbytocne hladali. Po dvoch rokoch odtial odisla (s velkou ulavou na dusi) a zacala sa venovat priprave roznych druhov kavy.

Super vyhody, co z toho plynu su ovsem: novy kolektiv, blizko do prace, sendvice a bagety a buchtiky co sa zvysia z daneho dna. Super, super, super (pre mna hlavne ta tretia cast)... hehe.

Posledná úprava ( Monday, 21 April 2008 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >