Domov arrow Novinky arrow Off Price Fashion Exhibition
Off Price Fashion Exhibition

Borci na vystaveV nedelu, 06-04-2008, som sa vybral do Londyna na vystavu outletoveho oblecenia. Na tuto vystavu som nesiel len tak nahodou, ale zavolal ma otec, ktory pricestoval v ten isty den aj so svojim obchodnym partnerom Radom.

Po dlhej uvahe, reku ci si zoberem ci nezoberem teplejsiu bundu, rozhodol som sa ju nechat doma a do batohu si pribalit len taku tenku sustiakovku. Vykrocil som z domu, v peknom slnecnom pocasi, obleceny len v tricku a saku. Kym som dorazil hromadnou dopravou dole do mesta, odkial mi siel autobus do Londyna, na oblohe sa zjavili cierne mraky.

Este som len presadol z busu do busu, uz som z batohu vytahoval bundicku. Ked sa autobus dostal za mesto, vsetkych nas prekvapila husta sprrska snehu, ktora pokracovala celou cestou az do Londyna. Cela krajina vysnezena a ja som takmer zamrzol. Sialene aprilove pocasie (video), veru.

Po dvojhodinovom rozmrzani na Victorii (Londynskej vlakovej stanici), som sa rozbehol znova do studenych ulic, aby som sa konecne stretol s borcami, co ma cakali aj s pozicanym autom zaparkovani na dvojitej zletej ciare poblizku stanice. A slo sa na vystavu. O nej veru nemam vela co povedat... ani som nic nefotil, az na jedno:

Modelka
To najlepsie z vystavy :)

Pre slecnu modelku v plnom rozliseni kliknite na tuto linku.

Posledná úprava ( Wednesday, 09 April 2008 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >