Domov arrow Novinky arrow Strihanie
Strihanie

Pepik s kohutom na hlaveV sobotu vecer som sa konecne odhodlal vytiahnut toho maleho elektrickeho diabla z krabicky, ze reku sa ostriham. Kedze carovat neviem ani ja ani Baska, ta najlepsie riesenie strihu bolo samozrejme na kratko. No prv nez sme mi vykuzlili na hlave skinheada, spravil som si taky pokusny kohutik a mam taky pocit, ze najblizsie si ho naozaj aj necham. Vlastne sam neviem preco som si ho vobec strihal.

Zavolal som Basku na pomoc, zeby mi ho spravila poriadne (stale o tom ucese rozpravam), bo ja si, prirodzene, na temeno nevidim a ani koordinaciu oci a ruk v zrkadle nemam dostatocne skvelu. Baska sa najprv zacudovala, potom trosku zaprotestovala, potom naliehala, aby som si ten kohutik trochu skratil. Co sa mne nepozdvalo, lebo reku, ked uz kohut, ta kohut poriadny, na ne?

Natocil som si z celej dohady celkom srandovne video, ale ma nieco cez 100MB, tak sa nebudem unuvat to tuna davat. Baska by mi to ajtak nedovolila, kedze v tom videu je cast, kde mi povedala, ze by som s tym vyzeral "jak pelo, pelo, pelo, pelo, pelo, pelo..." A opakuje to slovo ako poskrabana gramofonova platna Smile

Pepik s kohutom na hlave

Ta a tu si toto iste je mozne stiahnut aj v poriadnejsej velkosti.

Posledná úprava ( Wednesday, 05 March 2008 )
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >