Domov arrow Novinky arrow Vtipy
Vyber vtipov
Rozhodol som sa zaradit vsetky vtipy, ktore tu z casu na cas pridavam do jednej kategorie, aby boli pekne pokope. Vtip sa mi musí ozaj páčiť, aby som ho tu dal, keďže to vyžaduje o niečo viac námahy vytvoriť článok ako len čapnúť vtip trebárs na facebook. Ale moje obľúbené mám rad zozbierané na jednej kope a dúfam, že sa na nich pobavíte.


Zodpovedny otec

VtipŠestnástročné dievca sa vráti domov a smutne oznámi rodicom, ze je tehotna. Otec, rozzúrený, nabije pistol a chce vediet, co je to za bastarda, ze ho zabije. Dcéra nato, ze je to slusny chlapik a postavi sa k tomu zodpovedne. Vtom zastane pred domom spickove auto a vystupi distingvovany mlady muz. Pozdravi rodinu, posadi sa pred rodicov dievcata, pozrie im do oci a hovori:

Posledná úprava ( Wednesday, 20 February 2008 )
Celý článok...
 
Dobry zrak

VtipManželka stojí večer v ložnici před zrcadlem a naříká. Manžel leží naproti v posteli a poslouchá:

Pleť pomačkaná, prsa vytahaná, zadek jako vymačkanej pomeranč, křečový žíly, vlasy mi nedržej... jsem odporná!

Celá zoufalá se obráti na manžela, aby jí řekl alespoň něco pozitivního, a z lůžka se ozve:

Posledná úprava ( Wednesday, 20 February 2008 )
Celý článok...
 
Ostravak bloguje - povianocny drist

VtipNasledujuci clanok som cely skopiroval zo stranky http://ostravak.bloguje.cz/104050_item.php ktoru najdete uvedenu aj v sekcii Linky>Zaujimave stranky. Je to humorny clanok napisany zaujimavym a vtipnym dialektom Cestiny, tak si ho skuste pozriet. Je to fakt dost dobre.

Posledná úprava ( Wednesday, 20 February 2008 )
Celý článok...
 
O Slotovi a Bugarovi

VtipPredstavitelia slovenských politických strán sú na bankete u anglickej krážovnej.

Banket je v najlepšom, keď si Slota všimne, že Bugár berie zo stola striebornú lyžičku a nepozorovane si ju kladie do vrecka. To bola pre Slotu obrovská dilema. Na jednej strane by tiež chcel lyžičku na pamiatku, na druhej túži podkúriť svojmu hlavnému politickému nepriateľovi. Nakoniec to vyriešil, vstal, obrátil sa na krážovnú a vraví:

Posledná úprava ( Wednesday, 20 February 2008 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 21 - 24 z 24