Domov arrow O mne arrow Zápisky
Zapisky, alias "Co sa inde zaradit nedalo"
Dzungle Thajska (cast 2.)

Budhisticky chramMoj pribeh sa odmlcal kdesi v Bangkoku. Do neho sa neskor este vratime, teraz vas zavediem na juh krajiny, cez mesto Surat Thani, trajektom az na ostrovy Koh Samui a Koh Pha Ngan, ktore su cele pokryte bujnou dzunglou a nadhernymi miestami, vodopadmi, Wat-mi a Pagodami.

Nasadli sme teda na autobus, na palube dusno, smrad potu z ludi nedockavo ocakavajucich start motora a zapnutie klimatizacie. Eventualne sa motor aj nakopol, aj mraznicka zacala ovievat ludi, no to bolo asi to najhorsie na celej ceste. Studeny, studeny vietor do tvare po celu noc... to pri takom sa neda ani spat. Vybalil som deku (potiahnutu z paluby lietadla) z igelitoveho obalu, prehodil deku cez seba, fukare klimatizacie som upchal igelitom... a problem vybaveny :)

Posledná úprava ( Tuesday, 26 February 2008 )
Celý článok...
 
Dzungle Thajska (cast 1.)

Sochy BudhuKoncom novembra 2005 som sa s otcom vybral na dobrodruznu dovolenku do Thajska. Uz dlhe roky nam ta Azia vrtala v hlave, tak napokon sme sa tam predsalen vybrali. Nezabudnutelne zazitky sa mi odvtedy vynaraju z mysle kazdou chvilou. Celkovy dojem - Tu sa musim este vratit!

Koniec novembra, cerstvy sneh napadany za dverami domu, 4 hodiny rano, mrzne az klby vrzgaju. Rodina Perhacovie sa berie na dovolenku. Teda len dvaja - Peter a Peter. Ja a otec. Zababuseni v zimno-jesennych veciach, vystupime v Mnichove na letisku, pozerame, Terminal 1, Terminal 2, milion chodbiciek, milion prepaziek, dva miliony informacnych tabuli. Komu to ma pomoct? Nasli sme napokon svojho cloviecika, obdrzali letenky a nedockavo sedeli pri presklennej stene.

Posledná úprava ( Tuesday, 26 February 2008 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 11 - 12 z 12