Domov arrow O mne arrow Galéria
Galéria
Cestovanie po UK (Scotland, England)
Stirling CastleTak napokon sa mi to predsalen podarilo: dostal som sa do auta s tatikom na jednu z jeho obchodnych ciest po UK. Uz cele roky takto chodieva niekolkokrat do roka, no ja mam stale bud pracu alebo skolu, co mi prekaza v tom, aby som sa zviezol a zoznamil trosku s touto vybajenou krajinou v ktorej zijem uz tri a pol roka.

Kedze som si po nekonecnych nakupoch oblecenia v USA vytvoril aj celkom slusnu imunitu voci tejto nemilej aktivite, neprekazali mi ani pol-az-celodenne zastavky vo velkoskladoch a showroomoch. Dokonca v niektorych pripadoch by som povedal, ze sa z nakupovania stal aj celkom prijemny zazitok, ako napriklad v Trespass-e v Glasgowe, kde sme si dali spolocny lahky obedik a po praci sme zakotvili este na pizzu v centre mesta.

Posledná úprava ( Tuesday, 26 January 2010 )
Celý článok...
 
Mladi a krasni :) hehe
Tak sa mi velmi pacia tieto fotky, reku vystavim na obdiv :P
Posledná úprava ( Wednesday, 27 January 2010 )
Celý článok...
 
Sneh v Brightone
The Lanes tabula zasnezenaStava sa to predsa aj v Anglicku, ze sa prizenie daky studeny front a cierne mracna a uz je kalamita na cestach! Snehu padlo pocas dna a noci okolo 10cm, no kolko chaosu to vyvolalo, sme sa nestacili ani len cudovat. Nemozem sa tu anglanom vysmievat, ze nemaju techniku na to aby dali dokopy cesty, ked im trosku primrzne clapkanica na nic, ved tu sa to ozaj stava len raz za niekolko rokov a aj to je zarucene po jednom dni zazehnane... No kazdopadne ich snehova nadielka prekvapilal nepripravenych.

Rano som vykrocil do ulic na 20 minutovu prechadzku do prace. Len co som vysiel pred dom, tahal som mobil, ze reku pofotim nejake pametne snimky. A tak som potom fotil celou cestou, lebo stale som nemohol uverit tomu, ze co vidim je realita a ze sa to predsalen aj nam pri mori, ohrievani teplym Golfskym prudom, moze prihodit.

Posledná úprava ( Wednesday, 04 February 2009 )
Celý článok...
 
Moje pracovisko - RDF Consulting
RDF ConsultingPrisiel ten den ked som ostal trcat v piatok praci tak dlho, ze som bol (takmer) jediny na celom poschodi - keby tam nestrasil Adam, bol by som ozaj celkom sam, no pokazil mi plany - a tak som vytiahol mobil a pofotil si svoje pracovisko. Podarila sa aj jedna panoramaticka fotka, na ktorej je mozne vidiet dva z troch kridiel nasej budovy.

Ako to uz byva zvykom, podlazie je riesene na styl Open Space-u, cize ziadne zbytocne steny, prepazky, muriky, dvierka, okienka. Prakticky ziadna zasivaren. Ale vsimol som si, ze heslo "Pod lampou najvecsia tma" sa da vyborne aplikovat aj v tejto situacii. V nasom peknom Open Space prostredi mozeme veselo a celkom otvorene medzi sebou komunikovat o comkolvek kedykolvek a vsetci si myslia, ze je to smrtelne dolezite pre projekt a ze sa neustale tvrdo maka. :)

Posledná úprava ( Saturday, 29 November 2008 )
Celý článok...
 
Lancing College Znova a Spolu
Image
Welcome to Lancing College
Presiel len tyzden odkedy som sa sam potuloval po kopceku na ktorom stoji majestatna katedrala patriaca Lancing College-u, no a uz sme sa tam sarpali aj s Baskou spolu. Chytili sme tiez celkom pekne pocasie, prekrasna viditelnost, cisty vzduch, no zato o dost chladnejsie a cierne mraky sa valili na nas spoza kopca. A hoci sme mali smolu a prisli sme neskoro, ked uz vstup do katedraly bol uzavrety, vyletik stal za to, uz len koli impozantnemu zapadu slnka.
Posledná úprava ( Wednesday, 22 October 2008 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 6 - 10 z 42