Domov arrow O mne arrow Galéria
Galéria
Výlet do Košíc
Katka na kolotociV piatok sme sa stretli v Poprade a vybrali sme sa navýlet do Košíc. Zvýšok doplním neskôr...
Posledná úprava ( Monday, 12 November 2007 )
Celý článok...
 
Stavbárčina v Stuttgart-e

SchodyPo maturite som sa rozhodol zájsť pozrieť majstra Mira a jeho šéfa Kay-a do Stuttgartu, akože vypomôcť s návalom práce na stavbách v Business Park-u. Polopotil som si 4 týždne a predčasne som to zabalil, keďže už som toho začínal mať tak akurát dosť.

Posledná úprava ( Saturday, 25 August 2007 )
Celý článok...
 
Výlet na Seven Sisters
Seven SistersCez leto 2007 sme si urobili niekoľko výletov na biele útesy Seven Sisters, ktoré sa nachádzaju neďaleko od Brightonu, smerom na východ, vlastne tesne pred mestom Eastbourne. Seven Sisters, v preklade sedem sestier, sú útesy (ako som už spomínal - bieleTongue out) a je ich sedem. Tiahnu sa niekoľko kilometrov od mestečka Cuckmere Haven až po Birling Gap, a celá prechádzka popri ich okraji trvá pešo možno hodinu a pol.
Posledná úprava ( Friday, 24 August 2007 )
Celý článok...
 
Dovolenky
Na dovolenkePočas môjho života sme veľmi veľa chodili po svete a tak mám plno zážitkov, no fotiek už pomenej, keďže digitálne fotoapáraty vošli do módy ešte len "nedávno". Tu je niekoľko zoskenovaných fotiek z dovoleniek. Niektoré siahajú až do doby, keď som mal 8 rokov.
Posledná úprava ( Thursday, 23 August 2007 )
Celý článok...
 
BBQ na plazi 2007
BBQ na plaziFotky z malej grilovacky z roku 2007. Chcel som si ich tu umiestnit skratka preto, zeby som ich mal dostupne po internete kedykolvek budem potrebovat. Stalo sa totiz, ze na party u poliakov som chcel ukazat fotky, ktore este nemali moznost vidiet a na mojich strankach neboli.
Posledná úprava ( Monday, 18 February 2008 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 36 - 40 z 42