Domov arrow O mne arrow Galéria
Galéria
Praha - Kolin - Brussel - Antwerpy
Atomium v BrusseliUz som nazad z cesty, na ktoru som sa vydal minuly stvrtok. Slo o toto - za najvyhodnejsiu cenu 0.01 libry som mal zakupenu letenku do Bratislavy. S autobusom z Brightonu do Londyna a z Londyna potom do Stanstedu a este aj s poplatkami a danami na letenku to cele vyslo nejakych 10.50, cize sa da povedat za 500 korun vylet jak zadarmo. Tam som sa stretol s Petrom Perhacom starsim a vybrali sme sa prenocovat u Petra Perhaca najstarsieho sestry - tety Marienky. Rano sme sa vydali na cestu do Brightonu, ktora trvala az do neskorych nedelnajsich hodin (resp. skorych pondelnajsich).
Posledná úprava ( Wednesday, 12 December 2007 )
Celý článok...
 
University of Brighton
ImageNiekolko obrazkov zo skoly a z nasich studijnych skupinovych stretnuti. Pracujeme prave na dvoch skupinovych projektoch, ktorych odovzdavka sa nebezpecne priblizuje, ale stale sa mi nezda, zeby sa konala aj nejaka namahavejsia praca. Stale sa len stretavame a prediskutovavame dookola tie iste hluposti... Mate moznost vidiet, asi ako naplnena je trieda pocas jedneho takehoto tutorialu, kde ucitel sa z povinnosti zucastnuje nasich stretnuti, aby podal pomocnu ruku, lepsie povedane, aby celu pracu za nas urbil on sam. Teda - nie za nas, my tomu vsetkemu celkom dobre rozumieme, mozem byt rad, ze som v skupine, v ktorej som. S ostatnymi je to biedne a ja sam nechapem, co ti ludia vobec hladaju na skole...
Posledná úprava ( Sunday, 25 November 2007 )
Celý článok...
 
Lighthouse Systems
Lighthouse System logoKedze som teda prijal ponuku na rocny placement (plejsment) od spolocnosti Lighthouse Systems, rozhodol som sa zatazit moje stranky aj fotkami z mojej navstevy ich lokality. Je to trosku odruky v takej malej prdeli zvanej Pease Pottage nedaleko vacsieho mesta Crawley. Da sa tam dostat len tazko, no a ako tam budem dochadzat mi ostava este vyhutat casom, no v skutocnosti to ani od Brightonu nie je prilis daleko - dalo by sa povedat, ze je to este v ramci dochadzatelnej vzdialenosti. Ale preferoval by som prestahovat sakamsi na polcestu. Su tu mapky a fotky pre tych, ktori sa zaujimajuSmile
Posledná úprava ( Thursday, 22 November 2007 )
Celý článok...
 
Maurícijská večera

Malý TeodorZašiel som raz takto na prezentácie rôznych veľkých zamestnávateľov v našej škole, kde som si od optikov vyzdvihol malého Teodora. Po príchode domov som si ho nalepil na monitor, aby mi ho dobre strážilSmile Tak o tomto som chcel povedať najprv. Ďalej nasledujú už len fotky z malej akcie, na ktorej sme sa zúčastnili v piatok 9.Nov.

Posledná úprava ( Thursday, 22 November 2007 )
Celý článok...
 
Jesenne fotky z Brightonu

Na cintoreTuto jesen v jednom kusem planujem narobit akesi pekne fotky, keze jesen je najfotogenickejsim rocnym obdobim. Stale sa mi vsak akosi nedari najst tu spravnu prilezitost, cas, alebo akokolvek si to uz nazvem. Skratka, nedari sa mi fotit tolko, kolko by som v skutocnosti chcel. Napriklad prave vcera, take nadherne pocasie, a ja som zabudol fotak doma. Uvidim, ci mi listy zo stromov neopadnu hadam aj skor, nez sa ja vymotam a pofotim este to, co je pekne.

Posledná úprava ( Friday, 02 November 2007 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 31 - 35 z 42