Domov arrow O mne arrow Galéria
Galéria
Thajsko 2005 (4-4)

Pepek sa skamaratil s vojacikomNedavno som premiestnil styri diely svojich zapiskov z dovolenky v Thajsku z ineho servra na svoje stranky. Zaspominal som si pritom na tie casy a zaumienil som si, ze tu zavesim aj viac fotiek z onej dovolenky. Nezavesim tu vsetky, no takmer vsetky z fotiek. Aby sa na to dalo pozerat, tak ich rozdelim do styroch dielov po 41 fotografii.

V stvrtej casti je este stale niekolko fotiek z ostrova Ko Pha Ngan. Potom nasleduju fotky z cesty do Bangkoku a samotny Bangkok. Posledna je z lietadla pocas letu nazad - pohorie Karakoram.

Posledná úprava ( Tuesday, 26 February 2008 )
Celý článok...
 
International Student Celebration

Studenti sa zabavajuViac-menej neocakavane sme sa s Barborkou ocitli v piatok (22-02-2008) na nejakej International Student Celebration, kde sme akoze oslavovali to, ze sme medzinarodni studenti. Jednalo sa o zaujimavu akciu, ktora sa skladala z akehosi pohostenia, drobnych medzinarodnych jedal, zabavy v podani roznych skupin roznych narodnosti, tomboly a akychsi prejavoch o tom, ako fasa, ze nasa skola ma studentov zo sto krajin sveta.

Posledná úprava ( Monday, 25 February 2008 )
Celý článok...
 
Lyzovacka, Bratislava a let nazad
AlpyZatial nemam prichystane fotky, ale pribudnu casom. V utorok som sa vratil z vyletu, co som bol od stvrtku (31-1-08) nezvestny. Pobral som sa do Talianska za tatom, ze reku pochvalime sa zase dakemu klientovi software-om a potom zalyzujeme v Alpach. Kedze sa tatovi este podarilo aj chujovo letenku nazad do Anglicka kupit (mal som ist v pondelok rano, aby som v utorok mohol byt uz v skole - vsak druhy semester zacal - no a zrazu som zistil, ze kupene je na nedelu. Tak sa mi podarilo zohnat letenku az na utorok rano), mal som moznost stravit 24 hodin v Bratislave. Vsetko sa to zbehlo tak rychlo, ze ani sam neviem kedy som sa ocitol zase nazad, v Brightone, v skole... a tento semester vyzera ozaj dost mordovne.
Posledná úprava ( Wednesday, 13 February 2008 )
Celý článok...
 
Vianocna party v CosmoBar-e
Pri stoleV sobotu vecer sme boli zase raz pozvani na party do hotela - Cosmopolitan Hotel - v ktorom sme robili uz hadam vsetci slovaci co kedy boli v Brightone. Po vymene manazmentu sa konaju stale akesi spolocne vecere a zabavy, co sa mi nesmierne rata. Bol som uz aj uisteny, ze zabav sa bude konat este vela, vela, a ze som s istotou na ne pozvany (kedze zatial som sa tam vzdy len nejak nasackoval - ja som totiz v hoteli prestal pracovat kedysi v maji 2007).
Posledná úprava ( Wednesday, 12 December 2007 )
Celý článok...
 
Seven Sisters s Tatom
S tatom na Seven SistersBoli sme sa prejsť na Seven Sisters - zase raz, tentokrát však s tatom. Počasie nám zázračne vyšlo, lebo dni pred aj po tomto dni boli hnusné a upršané. Silne však fúkalo a tak sme zrušili nápady prejsť cez všetkých sedem sestier. Vyštverali sme sa len na ten prvý útes, ktorý sa mne zdá byť ajtak najvyšší z nich všetkých. Poriadne nas poprefukovalo, pofotili sme seba aj ovce, co sa tam volne pasu a potom sme sa pobrali nazad k autu a domov.
Posledná úprava ( Wednesday, 12 December 2007 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 26 - 30 z 42