Domov arrow O mne arrow Galéria
Galéria
Pri mori
Borec (wakeboarder)V sobotu rano som sa zobudil a vonku kraaaasne slnecno. No priam nadhera. Skoda trcat doma cely den a prplat sa so skolskymi projektmi. Tak som sa odhodlal, ze reku pojdem, aj ked sam (Baska bola v praci), na vyletik na kopec za mestom, do oblasti zvanej Mile Oak. I som sa veru pobalil, riadne vychystal na cestu preveliku (200 metrov na autobusovu zastavku, hehe) a vykrocil som do slnecnych ulic.
Posledná úprava ( Tuesday, 15 April 2008 )
Celý článok...
 
Moje narodeniny (23)

Restauracia Badger's Watch Ked tu tak v onu nedelu 6.4.2008 bol moj tato koli tej Off Price Fashion vystave , tak sme si vecer zasli predcasne oslavit moje narodeniny do mojej najsamoblubenejsej anglickej restauracie pri pobrezi (na bielych utesoch). Najprv sme sa vonku trosku pogulovali a potom zaliezli do tepla, kde sme si dali... kazdy cosi ine, ale ja pekny hovedzi steak. Mmmmm...

Do tejto restauracie chodim rad, hoci len velmi zriedka. Casom sa to tam trosku spustilo... cim chcem povedat, ze je tam stale plno a zamestnanci su drzi a zakaznik uz pre nich neznamena nic. Kazdopadne, ked si clovek odmysli tieto drobnosti, tak mu ostane krasne vyhlad z okienka na more, prijemne prostredie (dva kozuby, ktore bohuzial boli na mojej oslave prave zhasute), chutne jedlo, pivo za rozumnu cenu, a tak celkovo... zmena prostredia - z betonoveho Brightonu do travnatej oblasti za mestom, kde okrem restauracie nie je viac-menej nic.

Posledná úprava ( Friday, 11 April 2008 )
Celý článok...
 
Thajsko 2005 (1-4)

Cestovatelia v MnichoveNedavno som premiestnil styri diely svojich zapiskov z dovolenky v Thajsku z ineho servra na svoje stranky. Zaspominal som si pritom na tie casy a zaumienil som si, ze tu zavesim aj viac fotiek z onej dovolenky. Nezavesim tu vsetky, no takmer vsetky z fotiek. Aby sa na to dalo pozerat, tak ich rozdelim do styroch dielov po 41 fotografii.

V prvej casti su fotky z Mnichovskeho letiska, cosi z Bangkoku (do ktoreho sa vo stvrtej casti este vratime) a nieco z cesty na juh - do Surat Thani a lodou na ostrov Ko Samui. Niekolko fotiek priamo z ostrova sa vopchalo este medzi prvych 41 kuskov z celkovych 164.

Posledná úprava ( Tuesday, 26 February 2008 )
Celý článok...
 
Thajsko 2005 (2-4)

Budhisticky chramn aostrove Ko SamuiNedavno som premiestnil styri diely svojich zapiskov z dovolenky v Thajsku z ineho servra na svoje stranky. Zaspominal som si pritom na tie casy a zaumienil som si, ze tu zavesim aj viac fotiek z onej dovolenky. Nezavesim tu vsetky, no takmer vsetky z fotiek. Aby sa na to dalo pozerat, tak ich rozdelim do styroch dielov po 41 fotografii.

V druhej casti su fotky z ostrovov Ko Samui a Ko Pha Ngan, zhruba fifty-fifty z kazdeho. Fotky s budhami a chramami su hlavne z Ko Samui, zatialco fotky s bujnou dzunglou su prevazne z ostrova o nieco mensieho a odlahlejsieho Ko Pha Ngan (kde sa konaju Full-Moon Parties kazdych 28 dni za splnu mesiaca).

Posledná úprava ( Tuesday, 26 February 2008 )
Celý článok...
 
Thajsko 2005 (3-4)

Tato v hojdacej sietiNedavno som premiestnil styri diely svojich zapiskov z dovolenky v Thajsku z ineho servra na svoje stranky. Zaspominal som si pritom na tie casy a zaumienil som si, ze tu zavesim aj viac fotiek z onej dovolenky. Nezavesim tu vsetky, no takmer vsetky z fotiek. Aby sa na to dalo pozerat, tak ich rozdelim do styroch dielov po 41 fotografii.

V tretej casti su fotky z ostrova Ko Pha Ngan, kde sme stravili vacsinu casu z celej dovolenky. Fotky z bungalovov, jazdy na slonovi, motorkarcenia okolo ostrova, atd... Najkrajsie spomienky.

Posledná úprava ( Tuesday, 26 February 2008 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 21 - 25 z 42