Domov arrow O mne arrow Galéria
Galéria
Vazec
SimsonAndrej este vyhutal super plan ist na Vazec na chajdu a zobrat so sebou aj Sifon (Mirovu pekelnu masinu Simson Enduro - motorecka s poldecakovym motorom). Tam sme poopekali ci pogrilovali este viac a kazdy moment sa dakto vozil na Sifone po lesnych cestickach. Mne sa na Sifone darilo velice, bo raz mi na polceste na chatu dosiel benzin, ta som tlacil jak puk. A raz som sa po tme aj z motorky vydzigal, ked som si na poslednu moznost vsimol tu spravnu odbocku do luky a strhol volant prirychlo.
Posledná úprava ( Wednesday, 30 July 2008 )
Celý článok...
 
Slovensko 2008 (cast 2.)
Mesto PopradSpravili sme si vyletik na Jamske plesa, kedze viac sa vlastne ani nedalo - ci uz koli pocasiu, ci koli tomu ze som bol fajne nachcipany. Zasli sme si este poopekat k majstrovi Mirovi na zahradku a potom Andrej este vyhutal super plan ist na Vazec na chajdu a zobrat so sebou aj Sifon (Mirovu pekelnu masinu Simson Enduro - motorecka s poldecakovym motorom). Tam sme poopekali ci pogrilovali este viac a kazdy moment sa dakto vozil na Sifone po lesnych cestickach. Mne sa na Sifone darilo velice, bo raz mi na polceste na chatu dosiel benzin, ta som tlacil jak puk. A raz som sa po tme aj z motorky vydzigal, ked som si na poslednu moznost vsimol tu spravnu odbocku do luky a strhol volant prirychlo.
Posledná úprava ( Wednesday, 30 July 2008 )
Celý článok...
 
Slovensko 2008 (cast 1.)
Rodinne stretnutieV skole sme sa morili niekolko poslednych tyzdnov, kym sme vsetky skusky neuzavreli (a ja uz viem ze uspesne) a potom sme pochodili este niekolko partajok a palili domov na cely jeden mesiac. Hned na druhy den po prichode sme sa s Baskou vybrali do Kosic, lebo sme uz vopred mali s tatom dohodnute, ze si poziciame auto, pocas jeho nepritomnosti (kedze bol v Turecku na dovolenke). S autom sme sa pobrali stretnut s mamou a Ferkom u babky na zeleznikoch. Tam sme stretli casom este aj Emila a pofotili sme sa vsetci spolu. Odtial sme sa podeli na cintorin, pozriet sa na miesto kde je ulozena urna s dedkovym popolom a zapalit sviecku. Potom sme opustili kosice a vydali sa na cestu do Popradu, kedze este bolo krasne horuce pocasie (asi posledny den tepleho pocasia, ktory sme stihli na Slovensku zazit) a mali sme v plane tuto skutocnost vyuzit. Zastavili sme sa na Sivej Brade (salas nedaleko Spisskej Kapituly) na kapustnicu a halusky a potom sme zbehli este kuknut na tu Kapitulu, kde uz sa chystala riadna lejavica, tak sme naskakali do auta a cez burku sa prepravili do Popradu.
Posledná úprava ( Wednesday, 30 July 2008 )
Celý článok...
 
BBQ May-2008
Plazove BBQFotky z malej grilovacky z maja 2008. Tato mala stretavka sa konala v sobotu o piatej poobede, no my sme s Baskou nedokazali prist skor nez o osmej, tak to potom aj vyzeralo: ludia sa napostupne poodpajali a tak sme to okolo desiatej zbalili aj my a sli na nevydarenu Coffee Republic party.
Posledná úprava ( Monday, 12 May 2008 )
Celý článok...
 
Prvomajovy Gulas

Gulasik na dvoreTak uz je to tu! Fotky su nesmierne velke, tak dufam, ze mate velke monitory. Casom ich zmensim aby to bolo prijemnejse. Mozete si ich vsetky stiahnut priamo z tejto linky: www.perhac.com/gulas.zip

A pre tych co sa nezucastnili: TA TO BOLA AKCIA! Paradna, atmosfera ako sa patri, sovietska muzika z okienka, gulasik sa chystal, pivecka smakovali, ludia sa smiali - - skratka uzasny napad takuto vec zorganizovat. Big up Samo & crew!

Chlopi, SUPER STE TO VYMYSLELI!

Posledná úprava ( Wednesday, 07 May 2008 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 16 - 20 z 42