Domov arrow O mne arrow Galéria
Galéria
Borat na Marse
Pohral som sa pol hodinku s Photoshopom a toto z toho vyšlo. Škoda, že to nie je celkom také hodnoverné ako iné látaniny čo som videl na tento námet, ale zato hádam divák ocení originalitu nápadu.
Posledná úprava ( Thursday, 16 August 2012 )
Celý článok...
 
Eli bubnuje
eli a bubonEliška búcha do bonga. Najprv tak ako jej mama ukáže, potom tomu zasadí poriadnu ranu.
 
Posledná úprava ( Saturday, 13 August 2011 )
Celý článok...
 
Eliška
eliska ziva
V tomto "článku" nájdete peknú flashovú prezentáciu snímok našej Elišky. Vďaka ti, Google Picasa, si dobrý produkt. Odporúčam.

Pre zvedavých tu mám aj článok o tom ako sme Elišku rodili

Narodila sa 10.1.2011 o 1.07 rano, vážila 3.61 kg

Posledná úprava ( Monday, 04 July 2011 )
Celý článok...
 
Zasnezeny St. Ann's Well Park
Zasnezeny parkDnes rano bolo vonku nakydano strasne vela snehu. Taka kopa tu este asi ani nebola. Teda zatial ani raz za tych poslednych 5 rokov co tu sme.

Vybral som sa cez park, hoci je to o trosicku dlhsia cesta do prace. Krasne nalozilo bieleho studeneho, tak som si to uzil. Aj vsetky detuchy po vonku len tak cele bez seba poletovali horom-dolom. Park som si pofotil a nieco aj natocil. Jedno dlhsie video som urobil uz vcera, jedno kratsie este dnes rano.

Posledná úprava ( Thursday, 02 December 2010 )
Celý článok...
 
MMM na navsteve
Banda na 7SistersLedva prisli uz aj odisli - MMM (Marek, Majo a Monika) - boli pozriet juh Anglicka pod vedenim B&P (Barbie a Pepek). Kupodivu sme sa ani az tak velmi doma netisli, hoci 5 ludi je na jednoizbak uz trochu dost. Kazdy vecer sme sa tu poskladali ako Tetris, vyplnili kazdy centrimeter chyze, no a kazde rano sme sa vymotali kamsi za dobrodruzsvom - ci uz len tuto v ramci Brightonu (Sea Life Centre, Royal Pavilion, Palace Pier, Brighton Marina Village), ci do vzdialenych lokalit ako Londyn a Seven Sisters. V sobotu vecer sme taktiez zasli ponatriasat kosti do (bezdovodne) preslaveneho klubu Oceana.
Posledná úprava ( Tuesday, 19 January 2010 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 1 - 5 z 42