Domov arrow Novinky
O cloveku (Ovocie Hnevu)

V Ovoci Hnevu od Steinbeck-a som narazil na tuto pasaz a len tak znenazdajky som si ju opisal do pocitaca. Teraz ked tu mam tu moznost, tak ju zavesim na svoje stranky.

Posledná úprava ( Monday, 22 October 2007 )
Celý článok...
 
Fools Die Excerpt (Uryvok)

When I was young, some women told me they loved me for my long eyelashes. I accepted. Later it was for my wit. Then for my power and money. Then for my talent. Then for my mind-deep. OK, I can handle all of it.

Posledná úprava ( Monday, 22 October 2007 )
Celý článok...
 
Kúpil som si parádnu knihu

KnihaNo to tak už niekoho zaujíma, že? Ale ja sa nedám odradiť a napíšem o tom aspoň pár riadkov, keďže tá kniha má úplne nadchla a som s ňou veľmi spokojný. Na odporúčanie môjho otca som sa na internete popozeral po kópii, v originálnom americkom znení, klasickej Mario Puzo-vskej knihy Fools Die (Blazni zomierajú). Puzo je autorom knihy aj scenára k rovnomennému filmu - The Godfather (Krstný otec).

Posledná úprava ( Monday, 22 October 2007 )
Celý článok...
 
Baška má novú prácu

A je to konečne tu! Po roku a pol strávenom v špine hotela, podarilo sa Baške, celkom náhodne, nájsť si novú prácu.

Teda, dnes večer ide na trojhodinový tréning, a potom sa uvidí, či to chce či čo či ako. Ale bolo by to v jednej z najlepších reštaurácií v meste, francúzskej "La Fourchette". Tak sme zvedaví obaja, samozrejme, ako to celé dopadne.

Posledná úprava ( Friday, 24 August 2007 )
Celý článok...
 
Vitajte na mojich stránkach!

Toto je môj kútik internetu, kde už roky hádžem zápisky rôzneho druhu. Nedávno som začal intenzívne spoznávať okolie mesta, v ktorom žijem už od marca 2006 - Brighton, UK. Pochodil som už skoro všetky cestičky v okolitých poliach a prešiel po hrebeňoch našej južnej pahorkatiny (South Downs) a spisujem svoje nálezy v tejto sekcii stránky. Okolie tu je krásne, chodníčky sú všade, malebné dedinky a útulné puby na každom kroku - vrelo odporúčam vystrčiť čumák z bytu, odlepiť sa od facebooku a vykročiť na výlet do prírody -- stačí si len vybrať kam.

Fields of the South Downs

Podnikám časté výlety v okolí Brighton&Hove

Tu sú moje zatiaľ najdlhšie túry:

Posledná úprava ( Sunday, 13 March 2022 )
 
<< Začiatok < Predošlá 11 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 51 - 55 z 55