Domov arrow Novinky
Aj druhe interview uspesne

rdf group logoEeeej, tak a napokon sa ozvali aj ludia z RDF Group v Brightone, kde som asi pred mesiacom bol na interview. Sam som bol dost zarazeny, ze sa mi po nom neozvali ani len e-mailom, ani nijak, no napokon som sa pred par dnami dockal telefonatu od nich, ze mi ponukaju miesto na ten placement.

Posledná úprava ( Friday, 06 April 2012 )
Celý článok...
 
HOME Delivery Network

HOME delivery network logoObjednal som si 500 gigabajtový externý hard-disk, aby som mal kam zakladať všemožné filmy, ktoré som síce už videl, ale možno si ešte v budúcnosti budem chcieť pozrieť, či azda niekomu podarovať. Keďže som objednávku podal v stredu, ostávalo už len dúfať, že mi balík stihnú doručiť do soboty, lebo v nedeľu nedoručujú. Čo som však ani len netušil, že zásielka bola poslaná akýmsi "HOME delivery network", ktorý parádne doručuje aj v nedeľu. No len, preboha, ako!

Posledná úprava ( Sunday, 25 November 2007 )
Celý článok...
 
A jedno interview dopadlo uspesne!

Dnes som prisiel do skoly o nieco skor, nez sa mi zvycajne podari a tak som si zasadol na jeden z pocitacov nasej Computer Suite. Reku, pozriem si e-mail, ci daco zaujimave neprislo. A skutocne, s vetou "We would very much like to offer you a placement at Lighthouse Systems. The position will be at a salary of £15k." mi panko z Lighthouse Systems ponuka pracovnu prilezitost s rocnym hrubym platom 15000 libier. Co je akurat 500 libriciek nad priemerny plat pocas placement-u (staaze).

Celý článok...
 
Dalsie interview mam za sebou
Dnes som sa prebojoval cez dalsie inerview, tentokrat pre spolocnost RDF Group priamo u nas v Brightone. Bola to dalsia zaujimava skusenost, kedze ma spovedali naraz dvaja ludia. No obaja velmi mili a prijemni, takze som sa citil celkovo dost dobre. Tentokrat som sice nepocul tu frazu, ktoru som si casom tak velmi oblubil, ze "I'm impressed", co znamena, ze "som uchvateny!" no co uz, kedze dnes som az taky uchvatny zase nebol.
Celý článok...
 
Houpy-hou (narocny tyzden)

Tento tyzden sa mi zda byt nekonecny, kedze stale sa daco na mna chysta. Uz ked som si v utorok vecer myslel, ze mam po interview a slavnostnej ceremonii prevzatia stipendia uz konecne pokoj, tak som zistil, ze este toto, este tamto a dnes (piatok) som este letel do Falmeru za pracickou, ktoru som mal za 4 hodinky z krku a zarobene 50 libry vo vrecusku. To sa mi tak velmi paci. Najkrajsie su penaze na ruku, lebo mi z toho ziadni zloduchovia dane nekradnu Laughing

Posledná úprava ( Friday, 09 November 2007 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 46 - 50 z 55