Domov arrow Novinky
Havaria PC

Bol aj zaujem uviest fotky z party (so Samom a spol.) na tychto strankach, no akosi mi havaroval system v nedelu a teda od pondelka bezime nanovo. Vsemozne veci pokapali, nejaka praca na programoch, nejake dokumkenty, nastastie nic zo skolskej prace ani hudby, no z fotiek mi chybaju tie najposlednejsie a z filmov rozpravkyCry

Fotky zo slovenska a z akcie "Schengen" na Podspadoch sa pokusim v dohladnej dobe zavesit. Mozno uz zajtra - v stredu, 23-jan-08.

Zistil som ze fotky tu nebudem vesat, radsej si o ne jednotlivo poziadajte a poslem e-mailom.

Posledná úprava ( Wednesday, 23 January 2008 )
 
Cesko-Slovenska party

V piatok18-Jan-2008 sme si naplanovali stretnutie so Samom a jeho cesko-slovenskymi kumpanmi (Vavro a Vojto). Dohodli sme sa na sedeni u nas v bytiku, co (ktori uz boli ta vedia) je dost male miesto pre skupiny vacsie nez styria ludia. [Fiiiha, teraz ako som to tak napisal, tak som sa zamyslel, ze kto vsetko uz u nas bol: ja, Baska, traja moji rodicia, dvaja baskini bratia, milos, zuzana a tomas, jaro, sasan, tiago, rado, samo, vavro, vojto, rastjo, hanka, marek, otilia so synom, a odpustite mi vsetci ti, tkorym som spachal krivdu a neuviedol do zoznamu.]

Vecer okolo pol deviatej sa nam pred dverami potulovali chuligani s balikom pivka a tak som ich, reku ze som dobra dusa, stiahol dnu, aby sa ohriali. Ohriali sa veru kvalitne, bo zda sa mi ze uz okolo siestej rana bolo, ked sa poberali. Medzicasom sme pomohli ohriat tie pivka, zdusili stredne velke balenie chipsov, chlebicky od basky, olomoucske syrecky (Vojtova zasluha), a cojaviem co este. Stuzeni, vzpruzeni domacou slivovickou (marekova zasluha), co este od leta sa u nas odparovala, vybrali sme sa na januarove kupanie v mori. Brrrr.... taka studena voda.

Posledná úprava ( Saturday, 16 February 2008 )
Celý článok...
 
Google Reklama

Poslednou dobou moja stranka presla mensiou upravou - pridal som na nu reklamu od Google-u. Niet sa cim chvalit, ale chcel som oskusat, ako funguje zarabanie penazi prostrednictvom tychto sponzorovanych odkazov. Nemal by som na to klikat ja, ani tahat znamych, aby na to klikali, no neda mi: Co keby ste kazdy aspon raz pocas vasej navstevy klikli na nejaku reklamu? Ja nemyslim, kazdy raz co ste tu. Ale skratka len raz. Ocenil by som Laughing

 
Prvočísla - zaujímavé nezaujímavosti

Do postele som zaľahol okolo jednej nadránom a keď som sa už po druhýkrát vracal zo záchodovej návštevy, tak som si povedal, že to nemá zmysel zabíjať čas ležaním v posteli a prevracaním sa z boka na bok. Zapol som si notbuk, reku dačo poriešim. To bolo už čosi po druhej. Napokon som sa zakopal za prvočíslami (horor, ja viem, už mi asi načisto preskakuje v hlave) do štvrtej rána. A výsledok? Generátor prvočísel a niekoľko zaujímavých zistení.
Prejsť na článok s prvočíslami. Všetky prvočísla po 100 000 000.

Pridal som na stránky aj zbrusu nový generátor prvočísel napísaný v jazyku C# so slovenskými komentármi. Uvedený odkaz vás prevedie na stránku, v ktorej uvidíte aj programový kód, aj vysvetlenie ohľadne jeho funkcie.

Posledná úprava ( Friday, 04 November 2011 )
Celý článok...
 
Kniha návštev
Konečne sa mi to podarilo nejak prelúskať! Keďže na servri majú chlapci nastavený výborný safe mode ON, nedarilo sa mi normálnou cestou inštalovať komponenty na moju stránku. Čo z toho pre laika plynie? Že od včera mám na svojich stránkach dostupný nový komponent - Kniha návštev , ktorá je dostupná cez hlavné menu po ľavej ruke - momentálne je to posledná položka v ponuke. Čo ešte to znamená? Že budem môcť pridávať aj mnohé iné rôzne komponenty a prídavné moduly. Uvidíme, čo sa rozhodnem pridať, ale prezatiaľ som veľmi spokojný s knihou návštev. Tak len podpisujte !!! Že viem, kto tu bol a kto nie.
Posledná úprava ( Friday, 21 December 2007 )
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 41 - 45 z 55