Domov arrow Novinky
Velka noc a fukanie vajec

Baska fuka vajceTak nedávno sme si ozdobili izbu maličkou hrstičkou zlatého dažďa, na ktorý sme povešali tri vyfúknuté vajcia. Parádna zábava takto vyfúkovať vajcia, bo fakt som to asi celý život nerobil. Najprv fúkala Baška, pri čom som ju ponatáčal a potom som fúkal ja, čo už však na videu nie je, keďže akosi záhadne to bolo celé rozmazané (ženy a technika ;-))

Popritom jak Baška fúka fkuse placákujem peloviny a celkom zaujímavé video z toho vzišlo.

Však len popáčte.

Posledná úprava ( Saturday, 29 March 2008 )
Celý článok...
 
Strihanie

Pepik s kohutom na hlaveV sobotu vecer som sa konecne odhodlal vytiahnut toho maleho elektrickeho diabla z krabicky, ze reku sa ostriham. Kedze carovat neviem ani ja ani Baska, ta najlepsie riesenie strihu bolo samozrejme na kratko. No prv nez sme mi vykuzlili na hlave skinheada, spravil som si taky pokusny kohutik a mam taky pocit, ze najblizsie si ho naozaj aj necham. Vlastne sam neviem preco som si ho vobec strihal.

Zavolal som Basku na pomoc, zeby mi ho spravila poriadne (stale o tom ucese rozpravam), bo ja si, prirodzene, na temeno nevidim a ani koordinaciu oci a ruk v zrkadle nemam dostatocne skvelu. Baska sa najprv zacudovala, potom trosku zaprotestovala, potom naliehala, aby som si ten kohutik trochu skratil. Co sa mne nepozdvalo, lebo reku, ked uz kohut, ta kohut poriadny, na ne?

Posledná úprava ( Wednesday, 05 March 2008 )
Celý článok...
 
Test Inteligencie

Test InteligencieDavno, davno, som dostal tento subor od jedneho znameho, no a vlastne uz dlhsiu dobu sa chystam ho tu dat a stale zabudnem. Je to taky velmi mily a dost zlozity test inteligencie, o ktorom sa nebudem prilis rozpisovat, kedze v samotnom subore je popisane dost.

Staci si kliknut na tuto linku a spominany test si stiahnut .

Posledná úprava ( Saturday, 16 February 2008 )
 
Alexa Web Information

Alexa Web InformationDo sekcie Linky >> Zaujimave Stranky som pridal stranku www.alexa.com, ktora ma prave zaujala. Dostal som sa k nej cez jedneho kamarata, co sa podobne ako ja zaujima dost o pocitace. Presnejsi popis tejto stranky najdete v prislusnej sekcii.

Posledná úprava ( Wednesday, 05 March 2008 )
 
Valentinsky sviatok

Zalubena dvojicaVcera bol Valentin a sme s Baskou boli na veceru v takej riti, sa to volalo Pablo's a strasne som myslel, ze ma tam polozi. Som zaplatil v prepocte asi 1000 korun za veceru, no pizza bola taka, ze mrazenu TESCO VALUE pizzu keby si na 15 minut do truby dam, ta lepsia. Baska sa zo svojich rezankoch dobre ze nedogrcala a zmrzlina po jedle bola taka ta vanilkova co v tych vaniach 2 litrovych predavaju za 50 penci v TESCU. Ale asi to bola kvalita z ASDA-y.

Posledná úprava ( Wednesday, 02 October 2013 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 36 - 40 z 55