Domov arrow Novinky
Model
Pepek modeluje

Konecne sa mi dostalo trochu uznania :) Zavolali ma z nicoho-nic na photo shoot, pre akusi skolsku publikaciu. Neviem podla coho to vyberali, ale oslovili ma, aby som sa im nechal odfotit a este mi za to aj zaplatili. Tomu poviem modelling.

Posledná úprava ( Thursday, 15 May 2008 )
Celý článok...
 
Aj Baska skusila driblovanie...

SmajlikEeeej, veru, aj ona sa na to dala nahovorit. Skusila si novy styl driblovania, ktory som vam predstavil pred niekolkymi dnami. Nuz, k tomuto nie je velmi co dodat, to si staci pozriet:

Baska dribluje (video)

Posledná úprava ( Monday, 21 April 2008 )
 
Driblovanie - ako ho este nepoznate

Driblovanie?Hehehe... Neda mi nezasmiat sa najprv. Som zvedavy totiz co poviete na novy sposob driblovania , ktory som vynasiel v sobotu, ked som sa vratil domov z nepodareneho vyletu .

Vlastne uz ani nemam co viac dodat. Chysta sa este aj video ako Baska skusa driblovat...

Posledná úprava ( Tuesday, 15 April 2008 )
 
Baška má novú prácu 2
Coffee RepublicA mame to tu znovu - Baska si nasla novu pracu. Rovnaka novinka sa uz na tychto strankach ukazala pred akousi dobou, no vtedy to ostalo nerozhodne a napokon sa teda rozhodlo, ze to nie je ono. Nepreslo vsak vela casu a na Basku sa usmialo stastie, ked nahodne odovzdala svoje CV v kaviarni Coffee Republic na rohu George Street (nase mestske centrum - v Hove), okolo ktorej chodime takmer kazdodenne uz dva roky, ked ideme na nakupy do Tesca.
Posledná úprava ( Monday, 21 April 2008 )
Celý článok...
 
Off Price Fashion Exhibition

Borci na vystaveV nedelu, 06-04-2008, som sa vybral do Londyna na vystavu outletoveho oblecenia. Na tuto vystavu som nesiel len tak nahodou, ale zavolal ma otec, ktory pricestoval v ten isty den aj so svojim obchodnym partnerom Radom.

Po dlhej uvahe, reku ci si zoberem ci nezoberem teplejsiu bundu, rozhodol som sa ju nechat doma a do batohu si pribalit len taku tenku sustiakovku. Vykrocil som z domu, v peknom slnecnom pocasi, obleceny len v tricku a saku. Kym som dorazil hromadnou dopravou dole do mesta, odkial mi siel autobus do Londyna, na oblohe sa zjavili cierne mraky.

Posledná úprava ( Wednesday, 09 April 2008 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 31 - 35 z 55