Domov arrow Novinky
ARiSE Projekt
Augmented Reality in School EnvironmentsV stredu 29-10-2008 som sa bol poobsmietat na vystave projektov nasich vyskumnych teamov. Jednalo sa o ozaj podivne podujatie, ktore bolo uchovavane v dostatocnej tajnosti, aby sa vyskumnici a nasi ucitelia mohli v pokoji stretnut a nerusene sa pohrat s kadejakymi zabafkami. Na tuto vystavku som bol z nudze pozvany minuly tyzden, kedze stale na skole nevedia, ze ku komu by ma dali do skupiny pre moj uzasny bakalarny projekt, ktory vlastne nie je bakalarny a mal by som ho robit skupinovo. Tak ci onak, je hoden 40 kreditov a ja este stale neviem o com to akoze bude.

Oni to mali uzasne vymyslene s tym projektom, chceli dat mne a este niekolkym studentom pocas roka prerobit jeden z existujucich skolskych systemov, aj si dali namahu zostavit a vyhradit niekolko pocitacov pre tento vzneseny ciel, no zabudli si skontrolovat zoznam ziakov. Boli by si mozno vsimli, ze okrem mna tento typ kurzu (MComp award - styri roky priamo na Mastra, bez bakalarneho titulu) nenavstevuje uz nikto. A teda som na skupinovy projekt ostal sam. Vyborne, tak vymysleli plan B. Siel som pobacit na vystavku, ze ku ktoremu vyskumnemy timu by som sa mohol pridat, no neviem-neviem...

Posledná úprava ( Saturday, 01 November 2008 )
Celý článok...
 
Test Inteligencie

HlavolamNedavno som dostal tento subor od jedneho znameho a uz urcitu dobu sa chystam ho tu dat a stale zabudnem. Je to taky mily a stredne zlozity hlavolam, o ktorom sa nebudem prilis rozpisovat, kedze v samotnom subore je popisane dost.

Staci si kliknut na tuto linku a spominany hlavolam si stiahnut.

Posledná úprava ( Thursday, 21 August 2008 )
 
Nova praca v RDF
RDF GroupUz tu sice pracujem skoro mesiac, ale stale si dovolim moju pracu nazvat novou. Jedna sa o vecsiu spolocnost zameranu na vyvoj pocitacovych systemov a taktiez recruitment, co znamena, ze dodavame kvalifikovanych profesionalov na rozne miesta do cudzich firiem. Podla toho co mi bolo povedane ma spolocnost 106 (ci 116?) zamesnancov a z toho okolo 90 je umiestnenych priamo u nas v Brightone. Dalsie pobocky su samozrejme v Londyne a potom este niekde v Bristole a cojaviemkde.
Posledná úprava ( Thursday, 07 August 2008 )
Celý článok...
 
Stipendium aj toho roku!
University of Brighton

Je to priam neuveritelne, no aj tento rok som obdrzal od skoly list s oznamenim, ze mi niekedy v Novembri predaju sek na £1000 vdaka mojmu uzasnemu akademickemu uspechu. Mozno je nas v nasom kurze malo, mozno su vsetci taki hlupi, mozno som mal skratka velke stasie, ale! ale skutocnost je taka, ze uz druhy rok za sebou, mi toto cudo udeluju. Mozno som jednoducho len taky uzasny softwareovy inzinier ;) hehehe

Posledná úprava ( Friday, 15 August 2008 )
Celý článok...
 
Pankac zase

Pepek na pankacaTa napokon som sa dockal svojej chvile, ked som prehovoril Basku k tomu, aby ma vystrihala na pankaca. Som hned po par dnoch aj chcel totu kefu zrusit, no Baska bola taka velmi bizi koli skuskam, ze si ziadny vecer na somariky nenasla cas, ta doteraz uz daco okolo tyzdna pobehujem po svete ako taky pelo. Sak popacte sami.

Posledná úprava ( Wednesday, 28 May 2008 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 26 - 30 z 55