Domov arrow Novinky
Stanovanie v Slovenskom Raji

Havrania Skala, Dedinky, Geravy, Slovensky Raj

V piatok vecer, 24.7.2009, som sa dostavil do Popradu aby som sa stretol s Gugasom (Ivan Gurnik) a prichystal sa dvojdenny vylet do Slovenskeho Raja. Zasli sme do TESCA nakupit pasteky, rozky, chlieb, vodu... skratka vsetko co tak clovek na vyletoch konzumuje. Plan bol, ak som ho spravne pochopil, ze pojdeme skoro rano autom do Podleska, prederieme sa cez Prielom Hornadu az kdesi kamsi akosi na druhy koniec Raja do Dediniek, kde je prekrasna, no najstudensia na Slovensku, vodna nadrz (priehrada) a ako sme zistili neskor, aj krcma s tycou na striptiz. Prestanujeme, v nedelu to otocime cez Raj zasa inou cestou nazad na Cingov, kde nas vyzdvihne Gugasova mamka a vezme domov, kedze Gugas musel vecer stihat chytit IC do Blavy, bo v pondelok ho cakala praca.

Celý článok...
 
Moj bakalarny projekt

Moj produkt v iPhoneVsimnite si jake hnusobstvo som vytvoril akoze moj Final Year Project, som zvedavy ci mi vobec daju rocnik prejst. Mal som na to dva mesiace vsetho-vsudy, tak som pleskal co sa dalo, potom som este mesiac klepal 50 stran dokumentacie o nicom... Ta dopadne to ako sa ucitelia nado mnou zlutuju.

Kazdopadne som nesmierne stastny, ze uz to je za mnou, uz len nejak pretraposit 15 minut na Poster Day prezentacii ucitelskemu zboru, boa, neviem ci sa radsej na marodku nepichnem, ale to by asi malo dozvuky dajake... zahrabem hlavu do piesku a preckam kym bude po prezentacii, nech uz daju co daju.

Posledná úprava ( Thursday, 23 April 2009 )
Celý článok...
 
Statistiky - mesiac Marec 2009
Bol som prijemne prekvapeny statistikami navstevnosti mojich stranok za mesiac Marec (2009), tak tu su v podobe tabulky.
Posledná úprava ( Friday, 11 February 2011 )
Celý článok...
 
Touchgraph Obrazok
Touchgraph PictureSom konecne sa dostal k tomu programu na facebooku, co take fascinujuce grafy produkuje, ze kto s kym ako vela kamaratuje, tak reku tu plesknem jednu kopiu takeho grafu. Je to celkom zabavna aplikacia, takze vrelo odporucam kazdemu uzivatelovi facebooku, aby si ju nejak nasiel a popozeral sa na to, co to dokaze. Velmi slusny kusok Java Appletu.

Zatial som na facebooku nazbieral okolo 160 friendov, tak som zvedavy, ze kde sa flakaju zvysne stada, lebo stale mi tam niektori chybaju, a to prave niektori vyznamnejsi. Kde ste?

Posledná úprava ( Saturday, 31 January 2009 )
Celý článok...
 
Nakupy v Portsmouth-e
The Spinnaker TowerTa boli sme na nakupoch v Portsmouth-e znova :) Po uz ani neviem kolkych mesiacoch sme zasvitali do Portsmouthu znova na nakupy oblecenia pre tatov najnovsi vymysel D&F Fashion. Nakupne centrum v Gunwharf Quays je jedno z najlepsich outletovych centier v Anglicku. Nachadza sa v bezprostrednej blizkosti znamej Spinnaker Tower, ktoru vidno uz z dialky pri vjazde do mesta Portsmouth.
Posledná úprava ( Sunday, 16 November 2008 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 21 - 25 z 55