Domov arrow Novinky
Drevenik a Peklo
Obrazok z drevenikaPo vylete cez Prielom Hornadu na Klastorisko, sme sa rozhodli urobit si den aktivneho oddychu na Dreveniku. Juhovýchodne od Spišského Podhradia v blízkosti Spišského hradu sa nachádza národná prírodná rezervácia Dreveník. Jeho územie predstavuje travertínovú kopu s plochou 66,9 ha.

Na Drevenik som zvykol relativne casto chodievat este ked som bol maly, ked este otec nemal na sebe Santa Claus-ov pupok a zvykol tam chodit liezt. Na dreveniku som prisiel aj k (zatial) jedinej otvorenej rane, ktora potrebovala niekolko stichov, a po ktorej mi dodnes ostala v lavom oboci jazva. Trochu som mal pred neistenym lezenim respekt, ale napokon sa mi podarilo aj celkom dobre zaliest a aj sa vratit z vyletu bez ujmy na zdravi.

Posledná úprava ( Sunday, 06 March 2011 )
Celý článok...
 
Lezenie na Tomasovskom Vyhlade
Lezenie pod tomasakomPo mnoho rokoch som si to znovu raz skusil: napchal som sa do lezeckej sedacky, pripevnil sa kvalitne na lano aby nedoslo k strate na mojom zivote, a skusil si vyliest stenu 5+ pod Tomasovskym vyhladom v Slovenskom raji.

Dopadlo to - vo vseobecnosti - dobre: zivy som a nic mi nechyba. Ale smola velka, ze som sa prilis vysoko nevyskriabal, kedze (zvalim vinu) som nemal obute lezecky ale len tenisky, ktorym sa v stene nedalo prilis verit.

Posledná úprava ( Saturday, 15 August 2009 )
Celý článok...
 
Vylety autom
Ako som uz kdesi spominal, mal som v plane poziciat si od tatika auto a pojazdit trochu po okoli, porobit si nejake pekne vyletiky, zazitky na ktore sa bude dat v Anglicku nostalgicky spominat. V case ked toto pisem mam odkrutene cosi cez 2000km (z coho sice znacna cast bola venovana okruznym jazdam do Spisskej Novej Vsi, kam sa prave v tychto chvilach chystame stahovat). Avsak jazdilo sa nielen z nudze ale aj rekreacne a podarilo sa nam aj napriek nie velmi priaznivemu pocasiu podniknut nasledujuce vyletiky:
Posledná úprava ( Wednesday, 02 October 2013 )
Celý článok...
 
Vysledky z tretieho rocnika
Tak takto dopadol moj treti rocik. Keby som bol teraz graduoval, ako vsetci ostatny, bol by zo mna BSc s vybornym priemerom (Hons).

Je to celkom slusne, ked sa zamyslim nad tym ako som cely rok bol viac v praci ako venoval skole. Hoci v praci sa mi podarilo si zbuchnut vecsinu zo skolskych projektov.

Posledná úprava ( Monday, 03 August 2009 )
Celý článok...
 
Co sa poslednou dobou udialo a co sa chysta
Stolna BartolomejZanedbal som svoje stranky, musim uznat, poslednou dobou tu ledva daco pribudlo. Ale vsetko to tu zhrniem: Po uspesnom zvladnuti skusok sme sa s Baskou dopravili na Slovensko - uzit si letnych prazdnin. Zasli sme na dovolenku do Grecka, kde bolo maximalne vyborne, boli sme tam dva tyzdne a fotky najdete tu.

Po peknej dovolenke v Grecku sme si dali s Baskou od seba na par dni oddych. No bolo to tazke vydrzat jeden bez druheho, tak sme si naplanovali par peknych dni v okoli Bardejova a taktiez vyletik do Krakowa. Potom sme si porobili niekolko peknych vyletov po Tatrach a medzicasom som siel s Gugasom na turu spojenu so stanovackou do Slovenskeho Raja.

Posledná úprava ( Saturday, 15 August 2009 )
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 16 - 20 z 55